Jump to content
GIGN Forum

Atkal Jau.... :(

Norkizz
 Share

Recommended Posts

Hokeja izlasei būs jauns treneris shock1.gifLatvia2.gif

Patieshaam skarbi, es tikko pieradis pie jaunaa Trenera, bet atkal jau citu lix iekshaa. Latvijas Hokeja Izlases trenerus maina kaa zeķes eusa_think.gif

Kā aģentūrai BNS pavēstījis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans pēc tikšanās Maskavā ar līdzšinējo izlases galveno treneri Pjotru Vorobjovu abi izlēmuši, ka Krievijas speciālists neturpinās darbu ar Latvijas izlasi.

=>SheiT siikaaK<= freak.gif

Hokeja izlasei būs jauns treneris shock1.gifLatvia2.gif

Patieshaam skarbi, es tikko pieradis pie jaunaa Trenera, bet atkal jau citu lix iekshaa. Latvijas Hokeja Izlases trenerus maina kaa zeķes eusa_think.gif

Kā aģentūrai BNS pavēstījis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans pēc tikšanās Maskavā ar līdzšinējo izlases galveno treneri Pjotru Vorobjovu abi izlēmuši, ka Krievijas speciālists neturpinās darbu ar Latvijas izlasi.

=>SheiT siikaaK<= freak.gif

treneris bij laps. 31.gif

Nekāds īstais treneris tas Vorobļovs nebija, vnk džeks ar dzelzs nerviem, kas nespēlēja par labu mūsu izlasei. Vēlētos trenera amatā redzēt tos pašus vecos - vai nu Lindstrēmu vai Vasiļevu.

tikai ne Beresnjevu..

viņš arī paliks, bet poxodu būs tikai kkāds tur asistents vai kkāds padomdevējs (ai, īsti nezinu...). daRek, ja tu būtu krievijas superlīgas kluba treneris, tad tev būtu baigā vēlme auklēties ar kkādu latvijas izlasi? te tik daudz laika un pūļu jāiegūlda, lai kkas ietu uz priekšu, ka labāk es domāju palikt jau iesildītā vietiņā un bīdīt tur savas ģēlas.

treneris jau labs, cepuri nost!

latvijā, laikam visos komandu sporta veidos (nerunāju par vieglatlētiku, vingrošanu u.c. sporta veidiem) ir treneru krīze, sakiet ko gribiet, bet es te neredzu īsti nevienu tādu labu speciālistu smile.gif Starkovs kkā pacēlās futenē, nu Miglenieks basītī tur laikam Kijevas klubā bija treneris, tagad Bagatskis ir Žalgirī (arī basketbols), nu kad Krauliņš bija pie Ventspils basketbola kluba grožiem tie ar brīnumus sāka rādīt, Muižnieks jau vienk tagad pārņēma to kārtību un turpināja...

viņš arī paliks, bet poxodu būs tikai kkāds tur asistents vai kkāds padomdevējs (ai, īsti nezinu...). daRek, ja tu būtu krievijas superlīgas kluba treneris, tad tev būtu baigā vēlme auklēties ar kkādu latvijas izlasi?

loghika, kur tu rodies?

un vispaar es buutu prieciigs, ka beidzot kaa treneris buutu kaads iists letinsh, nevis kaads iepirkts aarzemnieks...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...