Norkizz Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Hokeja izlasei būs jauns treneris Patieshaam skarbi, es tikko pieradis pie jaunaa Trenera, bet atkal jau citu lix iekshaa. Latvijas Hokeja Izlases trenerus maina kaa zeķes Kā aģentūrai BNS pavēstījis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans pēc tikšanās Maskavā ar līdzšinējo izlases galveno treneri Pjotru Vorobjovu abi izlēmuši, ka Krievijas speciālists neturpinās darbu ar Latvijas izlasi. =>SheiT siikaaK<= Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 vnk . Lai arī skumji patiesībā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Hokeja izlasei būs jauns treneris Patieshaam skarbi, es tikko pieradis pie jaunaa Trenera, bet atkal jau citu lix iekshaa. Latvijas Hokeja Izlases trenerus maina kaa zeķes Kā aģentūrai BNS pavēstījis Latvijas Hokeja federācijas (LHF) prezidents Kirovs Lipmans pēc tikšanās Maskavā ar līdzšinējo izlases galveno treneri Pjotru Vorobjovu abi izlēmuši, ka Krievijas speciālists neturpinās darbu ar Latvijas izlasi. =>SheiT siikaaK<= treneris bij laps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 atverot to lapeli taa bilde ownz. p.s. Norkizz mans veestnesis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 lieciet par galveno treneri Znaroku (b***, na*** aizvaciet tos pikstuljus... ) un viss bus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Nekāds īstais treneris tas Vorobļovs nebija, vnk džeks ar dzelzs nerviem, kas nespēlēja par labu mūsu izlasei. Vēlētos trenera amatā redzēt tos pašus vecos - vai nu Lindstrēmu vai Vasiļevu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Un tad mes brinamies ,ka neiet hoki... Katru otro gadu jauns treneris vienkarshi pffff ! !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horror Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Nekāds īstais treneris tas Vorobļovs nebija, vnk džeks ar dzelzs nerviem, kas nespēlēja par labu mūsu izlasei. Vēlētos trenera amatā redzēt tos pašus vecos - vai nu Lindstrēmu vai Vasiļevu. tikai ne Beresnjevu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 Jus domajat, ka man nav juutu?! bleh, Vorobjova tak vareja palikt... Vismaz lamaja musejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 viņš arī paliks, bet poxodu būs tikai kkāds tur asistents vai kkāds padomdevējs (ai, īsti nezinu...). daRek, ja tu būtu krievijas superlīgas kluba treneris, tad tev būtu baigā vēlme auklēties ar kkādu latvijas izlasi? te tik daudz laika un pūļu jāiegūlda, lai kkas ietu uz priekšu, ka labāk es domāju palikt jau iesildītā vietiņā un bīdīt tur savas ģēlas. treneris jau labs, cepuri nost! latvijā, laikam visos komandu sporta veidos (nerunāju par vieglatlētiku, vingrošanu u.c. sporta veidiem) ir treneru krīze, sakiet ko gribiet, bet es te neredzu īsti nevienu tādu labu speciālistu Starkovs kkā pacēlās futenē, nu Miglenieks basītī tur laikam Kijevas klubā bija treneris, tagad Bagatskis ir Žalgirī (arī basketbols), nu kad Krauliņš bija pie Ventspils basketbola kluba grožiem tie ar brīnumus sāka rādīt, Muižnieks jau vienk tagad pārņēma to kārtību un turpināja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 slowik, jaa, nu vismaz meegjinatu... Vienu sezonu tochna! Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 viņš arī paliks, bet poxodu būs tikai kkāds tur asistents vai kkāds padomdevējs (ai, īsti nezinu...). daRek, ja tu būtu krievijas superlīgas kluba treneris, tad tev būtu baigā vēlme auklēties ar kkādu latvijas izlasi? loghika, kur tu rodies? un vispaar es buutu prieciigs, ka beidzot kaa treneris buutu kaads iists letinsh, nevis kaads iepirkts aarzemnieks... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now