ownage Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Vai kāds nevarētu uztaisīt īsu pamācību, kā ar kādu (vienalga) programu var graizīt mp3 failus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 (edited) Power mp3 cuuter, maza un elementara Edited May 30, 2006 by shadyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 Vai kāds nevarētu uztaisīt īsu pamācību, kā ar kādu (vienalga) programu var graizīt mp3 failus? tu gribi vel vairak apgraizit mp3? vins jau ta ir apgraizits, kvalitate sudiga. tu patiesam to gribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 tu gribi vel vairak apgraizit mp3? vins jau ta ir apgraizits, kvalitate sudiga. tu patiesam to gribi? 1) drosvien nevis apgraizit, bet izgriezt ara dziemsu gabalus 2) mp3 kvalitate nemaz nav tik sudiga, nevajag jau viklt pashas mazakas dziesmas 3) kas tad mp3 ir tik traki apgraizits? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 2) mp3 kvalitate nemaz nav tik sudiga, nevajag jau viklt pashas mazakas dziesmas 3) kas tad mp3 ir tik traki apgraizits? 2) ka ta nav? salidzinajuma ar tam dziesmam, kuras aiznem 50mb(formatu nezinu, jo neviena no tada formata dziesmam uz kompja man nav) mp3 carkst un sajuta nac tik laba.. 3) nu ne apgraizits, bet saspiests, lai gan daudzi griez dziesmam nost garaas beigas un sakumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 2) ka ta nav? salidzinajuma ar tam dziesmam, kuras aiznem 50mb(formatu nezinu, jo neviena no tada formata dziesmam uz kompja man nav) mp3 carkst un sajuta nac tik laba.. k-kada tur intervija bija tema, par mp3 kvalitati, tur k-kads uubervecis teica ka ta atskiriba starp kvalitatem nav tik traka. es jau teicu nevajag vilkt mazakas dziemas, nem ar lielaku bitrate (vai ka vinju tur sauca). ja gribi baudit labu muziku, perc labu tehniku un orginalos cd. vnk majas klausishanai pilnigi pietiek ar mp3, jo ta 4erkstehana ari ir daleja tehnikas vaina Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 nero wave editor Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 nk majas klausishanai pilnigi pietiek ar mp3, jo ta 4erkstehana ari ir daleja tehnikas vaina tam es par tehnikas vainu es piekritu, bet klausoties uz cd atskanotaja, ar tam pasham ausim, vienadas dziesmas viena mp3 otra [fak es neatceros, ka tas formats saucas], tad var just, ka ta otra ir pa kadiem 30% labaka.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 30, 2006 Report Share Posted May 30, 2006 fak es neatceros, ka tas formats saucas isti nezini, bet man liekas, ka vinjam vispar nav nosaukuma Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) Power mp3 cuuter, maza un elementara precīzāku nosaukumu varētu? EDIT: dc++ neko neatradu pēc tava dotā ^^ Edited May 31, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Minēšu ka "otrais formāts" ir wmv. wmv ir apmēram par tiem 30% augstāka kvalitāte un līdz ar to arī izmērs, pašam visa mūzikas kolekcija ir mp3 kompītī un nekas nečerkst - ja tev čerkst - nopērc normālas tumbas/austiņas.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 wma nevis wmv Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 wma windows media audio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 (edited) Audio Editor Gold Web site: www.mp3editmagic.com Edited May 31, 2006 by Norkizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mephisto Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Minēšu ka "otrais formāts" ir wmv. wmv ir apmēram par tiem 30% augstāka kvalitāte un līdz ar to arī izmērs, pašam visa mūzikas kolekcija ir mp3 kompītī un nekas nečerkst - ja tev čerkst - nopērc normālas tumbas/austiņas.. nu labi mosh man nav parak labas austinjas (philips, pilnizmera pa 25 ls, pirms pusgada pirku), bet es saku ka var just atsciribu starp abiem formatiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted May 31, 2006 Report Share Posted May 31, 2006 Es dziesmu graiziishanai izmantoju mp3DirectCut loti maza un arii loti vienkaarsha tikai taa pamaz iespeeju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now