drinkits Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 es nez, man PDSL un IP veel nav mainiijusies, vnk kad atbrauca tas stulbais Apollo vecis tad man kompim nebija instaleets neviens driveris un vinjsh bija tik stulbs ka jaaved pei meistara jo kompim esot kaukaas vainas ka neiet nets, es zinaaju ka neesu veel ieinstaleejis driverus, tad ieinstaleeju un man viss aizgaaja, domaaju tur taa vina ka nemainaas IP. P.S. Kompi sleedzu araa katru nakti Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 aaa un vari pateikt kas tas par draiveri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 aaa un vari pateikt kas tas par draiveri! tie parastie driveri kas naak diskaa liidzi kompim Link to comment Share on other sites More sharing options...
{AppoLLo 13} Posted June 2, 2006 Author Report Share Posted June 2, 2006 ok! bet man tas nepaliidzees! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted June 2, 2006 Report Share Posted June 2, 2006 ok! bet man tas nepaliidzees! Tad nahranizeejies prom no shejienes ar saviem stulbiem jautajumiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now