Norkizz Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 (edited) Liepājā vispirms sagaidi kad elektrību pieslēgs Nedirss uz Liepaaju un ar laiku buus visaa Latvijaa ne tikai Rigaa, izlasiet takk! ...lai arī tā pārklājums pagaidām sākotnēji aptvers tikai noteiktus Rīgas rajonus, kas ļaus pakalpojumu baudīt tikai galvaspilsētas iedzīvotājiem, ar laiku kompānija plāno paplašināt sevis aptverto teritoriju un iebraukt arī dziļākos ūdeņos, tas tā - lai Rēzeknē klientūra nejustos apdalīta. Edited May 23, 2006 by Norkizz Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Nedirss uz Liepaaju un ar laiku buus visaa Latvijaa ne tikai Rigaa, izlasiet takk! Chalit, tik dziljos udenjos ka Liepaja, vinji nebrauks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 buus buus, kaa nekaa Latvijas 3 lielaakaa pilseeta Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 a man atnaca reklama pastaa lai es zvanu uz 8008040 un man kaa dsl klientam paarsleegs uz 10mbit bez maksas... kaa arii piedavaa ievilkt (to gan laikam pa maksu, jo nav rakstiits HALJAVA) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 23, 2006 Author Report Share Posted May 23, 2006 ka arī visi tie, kuri līdz šim sauca sevi par Mājas DSL patriotiem un sagadīšanās pēc tagad atrodas ?Profesionāla interneta? pārklājuma zonā, varēs bez maksas pārslēgties uz jauno pakalpojumu. To apstiprināja arī Lattelecom, piebilstot, ka vienīgā prasība būs noslēgt no jauna līgumu uz 18 mēnešiem. Tāda nu mums, redz, te ir tā birokrātija. Baigie rakari>< Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 man ir triis domas: 1. 10 mbit par 21.23 ir bish par saaliitu 2. 10 mbit asinhronaas liinijas (aber dsl ir tieshi taada) - 10 mbit down/ max 2 mbit up. kad aizdirsiisi 2 aplouda megabitus, tad arii downspiids nokritiis liidz kilobitiem 3. 21.23 par 10mbit dsl? skaties augstaak nu redzees, redzees, man driizumaa paarvaakshanaas plaanojas, ja nu galiigi nekaa nebuus, buus vien jaaturpina tupeet uz emdeeesel Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 23, 2006 Report Share Posted May 23, 2006 Kas atšķir ?Profesionālo internetu? no neprofesionālā interneta ir pati tehnoloģija ? Lattelecom ierastā ethernet vietā izmanto adsl2+ tehnoloģiju, kas vienkāršā valodā nozīmē to, ka katram klientam ir savs, individuāls interneta pieslēgums un sērfošana tīkla plašumos nav jāpielāgo kaimiņu iegribām, jo konekcija netiek ?šārēta? ar visa rajona iedzīvotājiem. Tāpat interneta pieslēgums ir stabils visu diennakti un absolūti neatkarīgs no lietotāju skaita tīklā. Shis laikam noziimee to, ka man ar taadu piesleegumu vareetu vairs nelagot? Eniivej, jaagaida, kameer vinji izdomaas vadus aizvilkt arii liidz Riigas robezhai un nedaudz taalaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 man ir triis domas: 1. 10 mbit par 21.23 ir bish par saaliitu 2. 10 mbit asinhronaas liinijas (aber dsl ir tieshi taada) - 10 mbit down/ max 2 mbit up. kad aizdirsiisi 2 aplouda megabitus, tad arii downspiids nokritiis liidz kilobitiem 3. 21.23 par 10mbit dsl? skaties augstaak Chalit, dzivotu tu citur, saprastu, kad 10mbit pa 21.23 ir gandriz par velti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeM-Garidznieks Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 nu nezinu,jo tagad jau mans Mdsl netbilst parametriem...panjemshu vel kko klat bails ,ka iegrabshos....vis bija 4iki bet pa daudz lietotaju uz doto bridi ir Latvija un tie uberdzeki ,kuri sola nezinko nevar to pashu minemalo izpildit..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 Chalit, dzivotu tu citur, saprastu, kad 10mbit pa 21.23 ir gandriz par velti. bet viņš nedzīvo citur - ČALīT! izklausās jau kruta, tikai nezin kā būs īstenībā, mož kārtējā "najobka" dzīvos redzēs, tikai nesafanojaties par agru... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 kamēr līdz gulcei tiks šitais brņums, pozitīvi ir tas, ka nepisīs prātu, tas ka būs onlainā visi useri sarāpušies, jo tieši šī iemesla dēļ man regulāri nākas pinot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 (edited) es vienmer zinaju ka ta bus, tapec ari panemu pirms xzcikturgadiem mdsl Edited May 24, 2006 by Hugo Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 1. 10 mbit par 21.23 ir bish par saaliitu tieshi no kurienes tu izraavi magjisko ciparu 21.23 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 shitas ir viss, ko lattelecom ( jaa, ar c ) mums oficiaali pagaidaam saka... jaagaida un jaacer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 divi neti a bi pa vienu cenu. vieniiga atskiriiba viens ir 5x reizes aatraaks kuru nemt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted May 24, 2006 Author Report Share Posted May 24, 2006 divi neti a bi pa vienu cenu. vieniiga atskiriiba viens ir 5x reizes aatraaks kuru nemt??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 nee nu ,bet taa tizli iznaak liela izveele ko nemt tur jabuut iipshi stuulbam Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted May 24, 2006 Report Share Posted May 24, 2006 nee nu ,bet taa tizli iznaak liela izveele ko nemt tur jabuut iipshi stuulbam labak nem mdsl visi paries uz profesionalo un tad saksies mesli, noslogots vis buss TaD mDSL parspes to profesionalo... Bet es jau zanu profesionalajaM!! :DDDD Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikis Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 psc taa besii tikai riiga a par aizkraukli nepadomaajaa taa jau vinja visa lago mDSL piezvanu saka ka labo jau hmmm nu gadu kaadu jau simts punkti taa zajebalji vnk ieniistu vinjus bla........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 Njaa, kameer tas internets veel izchaapos aarpus riigas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ&Live Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 zb, tas tikai Riga KO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate Posted May 26, 2006 Report Share Posted May 26, 2006 gan jau peec kada 1 menesha mo6 buus arpus Riigas!!! (cerams) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 whaaaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Cūka tāds , manu rajonu vēl reforma neskar... Mans darba Somijas nets vismaz puslīdz priecē: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 (edited) Ordinary tev tāds ātrums būs vislaik? Manējais 5592.4 kbps Edited June 1, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now