chemical Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Chau es gribetu dabut acc. Mani sauc Aigars es jau speleju 3,5 gadus varu atpazit 4iterus loti labi ir ari pieredze amxmodmenu. es speleju katru dienu cs un es varetu kaut kadi palidzet serverim!!! Man ir 14 gadi csu speleju diezgan labi nu talak domajat pashi dosiet vai nedosiet acc! A un ari varetu man iedod slotu vienu lai es varetu visu laiku kad vareshu tikt serveri!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pure-lv Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Chau es gribetu dabut acc. Mani sauc Aigars es jau speleju 3,5 gadus varu atpazit 4iterus loti labi ir ari pieredze amxmodmenu. es speleju katru dienu cs un es varetu kaut kadi palidzet serverim!!! Man ir 14 gadi csu speleju diezgan labi nu talak domajat pashi dosiet vai nedosiet acc! A un ari varetu man iedod slotu vienu lai es varetu visu laiku kad vareshu tikt serveri!!! Pirmais posts un jau uz acc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inmate Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Bet vismaz naaca ar meerkji Link to comment Share on other sites More sharing options...
sRaVy Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 es saprastu ja reģistrēts lietotājs prasītu acc, bet šitāds... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Chau es gribetu dabut acc. Mani sauc Aigars es jau speleju 3,5 gadus varu atpazit 4iterus loti labi ir ari pieredze amxmodmenu. es speleju katru dienu cs un es varetu kaut kadi palidzet serverim!!! Man ir 14 gadi csu speleju diezgan labi nu talak domajat pashi dosiet vai nedosiet acc! A un ari varetu man iedod slotu vienu lai es varetu visu laiku kad vareshu tikt serveri!!! 1. jautājums: Tu vispār kādreiz GIGNā esi spēlējis? 2. jautājums: Tava mīļākā krāsa ir zila? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 22, 2006 Report Share Posted May 22, 2006 Visiem, kas te poustoja - vaarnas, un topiks ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts