Jump to content
GIGN Forum

Liela Probleema Ar Serveri!

Recommended Posts

Vakar uztaisiiju nevis CS, bet Half-Life serveri, jo kaa zinaam vecais HL ir kopaa ar CS vienaa instalaacijaa. Netaisiiju ar hldsupdatetool, bet njeemu ieinstaleeju kontru, uzinstaleeju patch v23, kuram iekshaa naak gan HLTV, gan HLDS. Tad taisiiju serveri pēc shiis pamaaciibas! Nu protams netaisiiju CS un neliku CS addonus, bet tikai amxmodx base! Beigaas ieliku sho swds.dll cracku! Nu viss aizgaaja ideaali, tachu shoriit sleedzot iekshaa serveri man paraadijaas shaadi: No auth servers parsed. Disabling Valve authetification. Un taadeelj tagad ejot serverii raadaas: LAN clients are restricted t local client (class C). apakshaa pievienotas bildes!

Help me plzz!!! smiliez.de_2524.gif

post-2-1147926195.jpg

Nee labi viss aizgaaja, jo man liblistaa staaveeja secure "1" a vajadzeeja uzlikt secure "0" Probleema atrisinaata! Paldies man! Un ja kaads grib uzspeeleet veco labo Half-Life, tad varat ienaakt shajaa webaa un paluuriet par serveri un klanu (kaut kaa bezjeedziigi, ka HL vareetu buut klans, bet mums ir biggrin.gif ) Nu servera IP: rip.sytes.net vai 87.110.19.11:27015

That wasn't spam! naughty.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...