samuray Posted May 16, 2006 Report Share Posted May 16, 2006 tirgū orginālo cs nonstiem disku shiatais labs vaardu savienojums 1. tirguu orgjinaalos diskus nepaardod 2. orgjinaalais nav nonsteam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 (edited) Ja es nopirkšu tirgū orginālo cs nonstiem disku man serveris nelagos ? slabāks ? Tas ir psc, kaa es smeejos Edited May 17, 2006 by LiL_Netii Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotE. Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 ja kas manam pc jaw 3 gads iet NU JAA PIRMS 3 gadiem bija ticai normaali datori pa 700Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 wii man ir amd +3000 tagad esmu kruts? un piem ar 1.7 pilniibaa pietiek nu nez nonsteam nav laikam atskiriiba vienigiais tas ka tu vismaz zinaasi ka tu cs savaa kompii esi dabuujis legaali ne caur netu labaak nopeerc steam orginaalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
archees Posted May 17, 2006 Report Share Posted May 17, 2006 loli 1.7 mhz i norm , jo vinjam laikam ir intel celron 1.7 , a citiem piemeeram buus intel pentium 2.4 un tas buus tas pats kas intel celeron 1.7 (neesmu paarliecinaats ka tieshi taada atshkjiriiba ,bet tas taa aptuveni) jo man 1.7 celeron un mans serveris vispaar nelago ble tu tak esi viens riktiigi atsaldeets daunis!!! ble kur tu taads radies!! Peniums ir 3x labaaks par Celeron, bet AMD 64 ir 10x labaaks par Pentium!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now