Jump to content
GIGN Forum

Kads Var Palidzet?

Recommended Posts

Tauta, varbut ir kads gudrs cilvecins smile.gif Problema ir tada: Man bija 1 kompis, uz kura staveja i-net radio, visi vareja piekonekteties un klausities.. Tagad man ir ari otrs kompis (pareizak sakot, viens ir mates otrs mans), lai nevajadzetu par internetu 2x vairak maksat un abiem kompjiem butu internets, nolemam iegadaties Routeru (D-Link DI-602 vai kaut kas tads, ciparus neatceros), piesledzu routeru, internets abiem kompjiem iet, viss strada, bet nekadigi nevaru uztaisit serveri vairs, jo neviens nevar pie manim piekonekteties... sad.gif Es zinu, problema ir ar portiem, vai ar IP... Vajag uztaisit port forwarding vai ari kaut ko tadu, bet varbut es kludos... Tad luk, varbut no jums kads ir taisijis ka serveris strada ar routeru un zin ka var sataisit? unsure.gif busu pateicigs, ja kads man uzrakstitu ka var sataisit... sad.gif

DeLink rūteri nav diez ko labi, jo tiem sūtot diezgan liels daudzums pakešu pazūd. Kāpēc neiešu tur tagad plaši stāstīt, bet labi tie nav.

Piesledzies rūterim, un uzliec, lai vinš visus portus sūta uz vieno no tiem diviem kompjiem.

Cik es zinu rūteris parasti izmanto automātisko adrešu piešķiršanu tas adrešu apgabals ir no 192.168.1.1 līdz 192.168.1.100. Tāpēc tev vajag vienam no tiem PC uz kura tu grubi serveri ierakstīt pašrocīgi IP kas neietilps augstāk minētajā apgabalā. Kāpēc neiešu stāstīt. DNS 192.168.1.1 un vēl šis tas bija jāieraksta, bet īsti neatcors kas. Īsāk sakot, tev vienkārši ir jānokonfigurē rūteris. Vot arī visa dēļa.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...