JOCKE Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 (edited) Pagājušo reizi es te iegriezos pirms gada Un gada laikā esmu nācis pie prāta. Man toreiz nesanāca uzinstelēt cs serveri, bet tagad viss ir pa 180 grādiem savādāk. Serveri es instelēju šādā secībā ! 1.Cs 2.Patch 23b 3.Windows HLDS Update Tool 4.Amx mod X 1.71 vai kautkā tā ! Problēma ir tā, ka manā serverī nāk ārzemnieki ! Prasu kur dabūja servera ip. iTKā caur stiem. 1.Kā es no viņiem varu atšūties ? 2.Vai man ir jābano ārzemju ip, ja jā, tad kā ? 3.Vai man serveris skaitās legāls ! 4.Bet varbūt es esmu aizmirsis kādu failu,vai kautko tādu ? Edited May 12, 2006 by JOCKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 pasties vai tev pie shortcut ir pierakstiits -nomaster vai arii paarkrako serveri Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 Pagājušo reizi es te iegriezos pirms gada Un gada laikā esmu nācis pie prāta. Man toreiz nesanāca uzinstelēt cs serveri, bet tagad viss ir pa 180 grādiem savādāk. Serveri es instelēju šādā secībā ! 1.Cs 2.Patch 23b 3.Windows HLDS Update Tool 4.Amx mod X 1.71 vai kautkā tā ! Problēma ir tā, ka manā serverī nāk ārzemnieki ! Prasu kur dabūja servera ip. iTKā caur stiem. 1.Kā es no viņiem varu atšūties ? 2.Vai man ir jābano ārzemju ip, ja jā, tad kā ? 3.Vai man serveris skaitās legāls ! 4.Bet varbūt es esmu aizmirsis kādu failu,vai kautko tādu ? uztaisi skriptu kas kachaa www.nic.lv/local.net tur uzskaititas visas latvijas ip adreses... uzliec taam allow, parejaas uzliec kaa deny Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCKE Posted May 12, 2006 Author Report Share Posted May 12, 2006 Nu pierakstīju to -nomaster Tad es tagad varu nebanot ārā tās ip ? NU liels paldies..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JOCKE Posted May 12, 2006 Author Report Share Posted May 12, 2006 Nu pārmaiņas pēc dubultposts Tā tad kad es rakstu iekš hlds sortouta visu to garo penteri: Ja raksta console, tad man ejot serveri paradas šitā: VALVE validation rejecte Ja nelaiž caur konsoli, tad viss normāli ! Kā tas ir izskaidrojams ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimant Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 njā, neaizmirsi, pielikt SV_LAN 1 tam ir jābūt lai serveris neuzrādītos internet listā, tas arī ir tavs iemesls.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gakh Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Nja lol es gan butu priecigs ka mana serveri speletu arzemnieki.... Un es pats... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Ne jau tam tas vajadzīgs. Nepieliksi - neviens, izņemot steam klientus, klāt netiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted June 1, 2006 Report Share Posted June 1, 2006 Gakh nezinu kā tu priecātos ja pie tevīm spēlētu ārzemnieki ar pingu kas 10 x lielāks par tavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now