SuperRembo Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 (edited) Ja kadam ir brivs laiks, varat sis mantas pateikt Bite Un texturas kur sienas kraso Ka sataisit ja es velos kadu savu ikonu plakatu iebazt, ka to izdarit Edited May 9, 2006 by SuperRembo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 drīz viss būs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 (edited) mm nēsmu pats mēģinājis, licis savas textūras. Tomēr man ir nojausma, ka tas ir jādara kā ar savu spray. Jo abi ir .wad faili. Oddish vai pareizi? EDIT: par durvīm un trepēm man pašam ļoti labu linku iedeva. rekur P.S. Ilgi mocijos ar trepēm, lai dubultā viņas sataisītu, jo nezināju par tādu lietu, kā par to svītrojuma mainīšanu. Nu par tiem kvadrātiņiem tādēļ kad taisi trepes labāk pavairo tos kvadrātiņus. Izskaidroju, kā mācēju Edited May 10, 2006 by Traffic Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted May 14, 2006 Report Share Posted May 14, 2006 kadeelj kad es uzrakstu pie infodecala piem tur ir taada eerglja bildiiti kad pielieku pie sienas valve hammer editoraa raada bet cs nee! kapee taa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted May 14, 2006 Author Report Share Posted May 14, 2006 Man no tas pamacibas, viss izdevas ar debesim parejais kaut ka taa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now