Wingmanz Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 (edited) Situaacija sekojosha: serveris normaali funkcionee, bet pie kartes nomainjas vai arii sleedzot aaraa serveri, vai vienkaarshi paarlaadeejot (reload, reload plugins u.t.m.l) serveris vienkaarshi bez jebkaadiem zinjojumiem nokaras! :/sheit scriins! luuk - visi plugini darbojas. Un nestaasties par paarinstaleeshanu - ir meegjinaats, rezultaats nemainaas. ir kaadas idejas? vai arii kkur nekliist kaadas baumas par amxmodx1.7 kadu gljuku un kaa to izlabot?? ar ieprieksheejo amxmodx viss gaaja normaali. shita jaunais karas! Edited May 9, 2006 by Wingmanz Link to comment Share on other sites More sharing options...
mersy Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 nu man ar taa bija tu vienk esi skatijies peec gign pamaaciibas un liki hlds updates taa nevaig baigais 4akar vienk paarinstalee cs tas ir aatri un palaid hlds bez nekaadas 4akareesanaas gribi amx? vienk ieinstaleee amx un viss palaid servu gribi scriptus? ieliec un netaisi hlds update Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingmanz Posted May 9, 2006 Author Report Share Posted May 9, 2006 (edited) nav tik vienkaarshi taa lieta! 1) neskatijos un nekad neesu skatijies peec gigna! vajadzeetu? 2) vienkaarshi bez amxmodx palaizhot serveris straadaa ideaali 3) vnk uzliekot amxmodx bez jebkaadiem pluginiem arii straadaa, tachu liidz ko maina karti, paarlaadee, vai pat (tas ir jociigi) izsleedz serveri, tas nokaras!!! 4) un ieraxtos pluginus tas pats kas 3)!!! vaina ir kkur pashaa amxmodx 1.7 tikai nezinu kur! ..un jaa tav sagraapstiits nekur pa kaktiem, bet gan no orgjinaalaas lapas! EDIT: Probleema ir biki lielaaka veel arii tapee ka ja uz neuzliek patchu cs, tad citi nevar ienaakt serverii! EDIT2: nu luuk probleema atrisinaata. nezinu kaapeec bet amxmodx1.7 konfilktee ar v23 patchu. parrliku uz v21. tagad darbojas gan visi reload, gan var arii ienaakt! meegjinaaju arii ar jaunaakiem patchiem, bet tie ar negaaja! Taatad ja kaadam liidziiga probleema, tad ziniet ka ar v21 iet! Paldies par atsaucību! Edited May 9, 2006 by Wingmanz Link to comment Share on other sites More sharing options...
martinshs- Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 man tieshi shii te pati probleema, peec vairaku stundu servera ieshnas izmetas tas errors, vai arii otrs, kad liek dazreiz citu mapi man paradas Couldnt open de_wegas.was vai kkas tada garaa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 (edited) man tieshi shii te pati probleema, peec vairaku stundu servera ieshnas izmetas tas errors, vai arii otrs, kad liek dazreiz citu mapi man paradas Couldnt open de_wegas.was vai kkas tada garaa! de_wegas.wad atrodi vinu googlee un ieliec pie wad failiem Reku ir tas tavs de_vegas.wad fails ieliec vinu cstrike folderii Edited May 10, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now