kalns Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 es ljoti veeleetos augsti cieniijaamie admin kungi lai juus noskatiitos speeli kas gaaja 09.05.2006 acztez no apmeeram 01.00. ljoti aizraujoshi. apluurat luudzu visus playerus ne tikai lol un lamkas. man patika. atziistos godiigi man bija iesleegts cd hack. nais veri nais vis izsktiijaas. dazhi labi teica ka te daudz uber speelee bet ieskataaties kas visvairaak chiito. un tagad gaidu ko juss teiksiet )))) he he he he he p.s. tas nebija personiigs uzbrauciens celicu paveelniekiem ))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 worm, un tu vēl teici, ka KEPS nečītos. KEPS, es zinu, ka tu neesi stulbs, tāpat kā tu zini, ka es neesmu, tāpēc TICI MAN, no cs tu NEKO nesaproti, tev katrs spēlētājs kas kaut bišķiņ māk spēlēt liekas čīteris. Nu spēlē ar botiem lanā un aiztaupi sev un mums laiku un nervus... paskatoties gignā kas tur patlaban spēlē mans minējums ir ka tev zloba nodarīja pāri... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Vareeji jau konkreeti uzrakstiit kuri 4iitoja pec tavaam domaam. Diezvai kaads skatiities visus pec kartas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalns Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 worm, un tu vēl teici, ka KEPS nečītos. KEPS, es zinu, ka tu neesi stulbs, tāpat kā tu zini, ka es neesmu, tāpēc TICI MAN, no cs tu NEKO nesaproti, tev katrs spēlētājs kas kaut bišķiņ māk spēlēt liekas čīteris. Nu spēlē ar botiem lanā un aiztaupi sev un mums laiku un nervus... paskatoties gignā kas tur patlaban spēlē mans minējums ir ka tev zloba nodarīja pāri... nu nee,galvenais ka runa neeiet par zlobu pat galiigi nee, es pat nesaukshu nikus ,bet nu bet mazliet saspringstat un demo paluurat visus macho. visa cienja tev un celicu paveelniekuiem , bet nu paluurat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalns Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 Vareeji jau konkreeti uzrakstiit kuri 4iitoja pec tavaam domaam. Diezvai kaads skatiities visus pec kartas. toch ne tu, bet nu saaksies, es juutu, izsleegshanas metode. taa kaa vai nu saspringstat vai es atkal lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalns Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 worm, un tu vēl teici, ka KEPS nečītos. KEPS, es zinu, ka tu neesi stulbs, tāpat kā tu zini, ka es neesmu, tāpēc TICI MAN, no cs tu NEKO nesaproti, tev katrs spēlētājs kas kaut bišķiņ māk spēlēt liekas čīteris. Nu spēlē ar botiem lanā un aiztaupi sev un mums laiku un nervus... paskatoties gignā kas tur patlaban spēlē mans minējums ir ka tev zloba nodarīja pāri... veel macho es paaraak labi sajeedzu no taktikas un strateegjijas, bet ne jau speelees, taa kaa es domaaju tu mani paarsteiziigi apdirsi!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 Jaa mani varat neskatities es ne4itoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalns Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 worm, un tu vēl teici, ka KEPS nečītos. KEPS, es zinu, ka tu neesi stulbs, tāpat kā tu zini, ka es neesmu, tāpēc TICI MAN, no cs tu NEKO nesaproti, tev katrs spēlētājs kas kaut bišķiņ māk spēlēt liekas čīteris. Nu spēlē ar botiem lanā un aiztaupi sev un mums laiku un nervus... paskatoties gignā kas tur patlaban spēlē mans minējums ir ka tev zloba nodarīja pāri... vel kas macho, es arii nechiitoju. es tad paaraak aizraavos par ko lielais sorry un es to atdziitstu kaa KEPS. Tas bija viena iemesla peec, jo gribeeju dazhiem labiem pieraadiit, ka to var dariit un neviens nepamaniis. Vieniigais, kas konkreeti to pateica, kur un kad, biji tu Macho, taa kaa vecais ar visu cienju Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalns Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 worm, un tu vēl teici, ka KEPS nečītos. KEPS, es zinu, ka tu neesi stulbs, tāpat kā tu zini, ka es neesmu, tāpēc TICI MAN, no cs tu NEKO nesaproti, tev katrs spēlētājs kas kaut bišķiņ māk spēlēt liekas čīteris. Nu spēlē ar botiem lanā un aiztaupi sev un mums laiku un nervus... paskatoties gignā kas tur patlaban spēlē mans minējums ir ka tev zloba nodarīja pāri... Macho tu tagad vienmeer saaksi savu topiku ar vaardiem : worm, un tu vēl teici, ka KEPS nečītos. ))))))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 8, 2006 Report Share Posted May 8, 2006 neviens nepamanīs Es vien to kādas 4-5x pamanīju, nemaz nerunājot vēl par kādiem 3-4 cilvēkiem un 3-4 citām reizēm. Es pārsteidzīgi tevi apdirsu? Vai tiešām? Tu šinī forumā jau ento reizi sūdzies par čīteriem uz gigna, nevienu īsti nenosaukdams. Arī tad kad tu to izdari, tevis nosauktie varianti ir vienkārši smieklīgi. Es ticu, ka toreiz tu čītoji, jo tev dūra sirsniņā, ka tavuprāt pa gignu skraida bariņš čīteru, kaut arī tā nebija. Diez vai tagad kāds tevī klausīsies un skatīsies demo, kur nu ja vēl tu niku nevienu nevari nosaukt. p.s. tavu postu labajā augšējā stūrī ir poga "Edit", kas latviski nozīmē "Labot"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalns Posted May 8, 2006 Author Report Share Posted May 8, 2006 neviens nepamanīs Es vien to kādas 4-5x pamanīju, nemaz nerunājot vēl par kādiem 3-4 cilvēkiem un 3-4 citām reizēm. Es pārsteidzīgi tevi apdirsu? Vai tiešām? Tu šinī forumā jau ento reizi sūdzies par čīteriem uz gigna, nevienu īsti nenosaukdams. Arī tad kad tu to izdari, tevis nosauktie varianti ir vienkārši smieklīgi. Es ticu, ka toreiz tu čītoji, jo tev dūra sirsniņā, ka tavuprāt pa gignu skraida bariņš čīteru, kaut arī tā nebija. Diez vai tagad kāds tevī klausīsies un skatīsies demo, kur nu ja vēl tu niku nevienu nevari nosaukt. p.s. tavu postu labajā augšējā stūrī ir poga "Edit", kas latviski nozīmē "Labot"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 galvenais ka runa neeiet Vot tas ir pats galvenais! Beidzot kādam dalec! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 da ko jus te chiikstat.. CS smird... modernaak ir krushiit pa ielaam un iebaazt kadam bembim (no offence to allworth ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Šī lieta vienreiz jānoved līdz galam, es tā jūtu Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 es no sakuma razbirusj ar benzina paterinju - pusbaaka jau nobraukta, a skaitiitajs raada knapi 200km... Link to comment Share on other sites More sharing options...
unlimited^HP^ Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Nu spēlē ar botiem lanā un aiztaupi sev un mums laiku un nervus... botiem taks ir wh worms aizravies ar speed? CS tiktiesam smird , tur nu tev piekriitu Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kranke Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 da ko jus te chiikstat.. CS smird... modernaak ir krushiit pa ielaam un iebaazt kadam bembim (no offence to allworth ) Nee worm!!!Labak,ar kadu dudinju padraiskoties,vai ari kadu HOKEJ speli palupiit!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 vai arī mēģināt izglītoties, lai nav jāuzvedas kā pēdējam stulbenim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts