eziic Posted April 24, 2006 Report Share Posted April 24, 2006 tiku pie Nokia 6280 [ sheit ], bet taada maza probleema, ka vinjsh tika pirkts Anglijaa un muusu kartes nekaadiigi negrib njemt pretii. zinu, ka forumaa kkad laicinju atpakalj bija posts ar shaadu pashu probleemu, kad dzheks bija atvedis Siemens kaut kaadu laikam, bet es to postu nevaru atrast. mozh kaads var man pasviest ideju kur aiziet un par sapraatiigu summu to telefonu atkodeet? jau ieprieksh paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 boot.lv forums, meklē jūzeri- marihuaans Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 vai arii aizej uz tuvaako m0b veikalu kur vinjus arii remontee un paprasi attieciigo lietu ko tev vajag. Man pa 5ls atkodeeja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 okz, paldies. izveeleeshos veikalu, tik liidz RigaCity jaaaizbrauc. vnk te kur es dziivoju, visi shitie mob veikali konkreeti sm!rd... bet buus ok, paldies, ka paliidzeejaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest sek. Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 eziit, mums tak tur blakus Kvarcam atkodē telefonus. (Viņam man liekas iesauka bija Rižiks) Arī laikam pa 5Ls Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 25, 2006 Report Share Posted April 25, 2006 TE vareetu buut pie piedavaajumiem , ja nee , zinu purvciemaa , bet taadam modelim vareetu buut kaadi 15 ls vismaz , jaamaxaa par atkodeeshanu , jo ir labaaks telefons , jo vairaak jamaxaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 25, 2006 Author Report Share Posted April 25, 2006 sek. Rizhiks ir pilniigs cirvis un taadu modeli vinjsh pat redzeejis nav, kur nu veel meegjinaajis atkodeet. pie tam arii ja buutu atkodeejis, es tam trakajam nemuuzham savu mob neuzticeetu... ecology ss.lv jau izchekoju, neko piemeerotu neatradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Novelc jaunāko Nokia Calculator! Un pameklē, man viņš ir, bet tavu telefona modeli atrast nevaru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted April 26, 2006 Report Share Posted April 26, 2006 Var gadīties, ka tava mobīla atbloķēšana tev var izmaksāt ~50ls, jo viņš ir jauns Jaunos N serijas modeļus vispar nevar atbloķēt LV un kad varēs maksās 100LS, tomēr šaubos, ka ar tavējo būs tas pats! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 26, 2006 Author Report Share Posted April 26, 2006 (edited) Venom, es ar mekleeju, nav... bet tas jau bija gaidaams - modelis viens no jaunajiem, tur nav paspeejis tik fixi paraadiities. Ali tu to nopietni? psc, visi saka, ka poh kaads modelis, max 10Ls un izdariis visu ko vajag. bet ja man 50Ls jaapikjo... tas pat ir vairaak nekaa taa summa, par ko vinju nopirku... Edited April 26, 2006 by eziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 29, 2006 Author Report Share Posted April 29, 2006 euz, te Ecology raxtiija, ka zina purvciemaa kkaadu vietu, kur atkodeet. luudzu iedod, ja vari, adresi kur tieshi tas ir. un arii paareejie man vareetu iedot kaadu adresi kur aiziet un kur vareetu to telefonu atkodeet. vnk naakamnedeelj domaaju shaut uz Riigu, lai beidzot atkodeetu to kluci, bet buutu ljoti labi, ja zinaatu konkreetas vietas kur tieshi man iet. jau ieprieksh visiem liels paldies! p.s. visiem, kas man iedos kaadu adresi tas taa, stimulam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SoulReaper Posted April 30, 2006 Report Share Posted April 30, 2006 Es vienu dzeku pazistu kas atkode telefonus pa 10LS - 15LS. Tas atrodas pie sporta pils Meginasu dabut vian telefonu velak edit ja dabusu iedosu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted April 30, 2006 Author Report Share Posted April 30, 2006 liels paldies, gaidiishu atbildi. veel kaads? Link to comment Share on other sites More sharing options...
eziic Posted May 1, 2006 Author Report Share Posted May 1, 2006 eu, nu tak paliidzat, tas tieshaam ir svariigi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted May 1, 2006 Report Share Posted May 1, 2006 sameklē marihuaanu boot.lv forumā, viņš tev atkodēs par normālām naudiņām! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now