d1mage Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 $config['MasterServer']['servername'] = 'localhost'; // ja neesi droši pārliecināts kad tava servera vārds ir savādāks, tad neko nemaini, jo visticamāk kad tev ir localhost. kur var nomainiit to... jo es atceros ka biju paarlicis uz savu veco ip peec pamaaciibas kaa vienu serv uztaisiit plaiidzat luudzu un pasakat kur mekleet to failu Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Ieksh phpmyadmin > Privilēģijas > Izvelies editet savu account > un apaksha pretim vardam Hosts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1mage Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 nejau to bet bija taads fails windows directorijaa laikam kur bija rakstiis 127.0.0.1 un localhost un vinji man bija jaanomaina uz ip bet tad man bija vecaa ip es tagad aizmirsu to faila nosaukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-tomy91-x Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 nejau to bet bija taads fails windows directorijaa laikam kur bija rakstiis 127.0.0.1 un localhost un vinji man bija jaanomaina uz ip bet tad man bija vecaa ip es tagad aizmirsu to faila nosaukumu Nu ja es pareizi sapratu, tad tas ir: C:\wamp\phpmyadmin\ un to failu sauc config.inc.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1mage Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 nejau to bet bija taads fails windows directorijaa laikam kur bija rakstiis 127.0.0.1 un localhost un vinji man bija jaanomaina uz ip bet tad man bija vecaa ip es tagad aizmirsu to faila nosaukumu tu laikam nesaprati vaaardus Windows direktorijaa un tur bija taads texta documentinsh Link to comment Share on other sites More sharing options...
proffesor Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 C:/windows/php.ini Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1mage Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 C:/windows/php.ini man taada nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 kur var nomainiit to... jo es atceros ka biju paarlicis uz savu veco ip peec pamaaciibas kaa vienu serv uztaisiit plaiidzat luudzu un pasakat kur mekleet to failu mosh to domaa shitto a mosh ne C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Domaaju ka tu domaa to hosts failu. Ver ar notpad valjaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1mage Posted April 20, 2006 Author Report Share Posted April 20, 2006 mosh to domaa shitto a mosh ne C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Domaaju ka tu domaa to hosts failu. Ver ar notpad valjaa jaa pareizi... paldies visiem kas centaas paliidzeet un kas paliidzeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now