kinis Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 karoch dela taada kaadaa jaukaaa dienaa (pirms gada) man pirmo reizi restarteejaas kopis izmetot kaut kaadu zilu logu taa nu ir pagaajis gads un tagad restarteejaas taa- 1. (iesleedz cs serveri, speelee cs) 2. (speelee Mu) 3.(spelee call of duty) bet speleejot tikai cs vispaar nerubaas aaraa Bet shaada probleema saaaka pienjemties speekaa tikai nesen agraak viss bija oki Ram man ir 736 mb vai pie vainas ir cietais??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 Ljoti pat iespeejams ka cietnis... Bet RAM arii vareetu tik pat lapi buut - vaig notesteet vai naf erroru... P.S. Atminos ka veel shaada probleema bija ar AMD AthlonXP 2.5GHz prochiem - bija ienaakusi brakju partija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil-SlaYer Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Format C: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Janx Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Format C: izsmelosha atbilde man draugam tas pats, ramiem nav laikam frekvences vienadas vai kas tur nesader un tapec neiet a kad iznem vienu vai ram tad iet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 izsmelosha atbilde man draugam tas pats, ramiem nav laikam frekvences vienadas vai kas tur nesader un tapec neiet a kad iznem vienu vai ram tad iet... Vot tas arii taa izklausaas - pats winu kad instaleeju tad njemu vienu aaraa RAM jo zilais ekraans... Pirmkaart razhotaaji RAM naf man vienaadi un nerunaasim par frekvenceem.... Katraa zinjaa liec uz testu RAM... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SheYn Posted April 18, 2006 Report Share Posted April 18, 2006 Nu man ir kaut kas liidziigs.. tikai nekaadi zilie ekraani man nav man vnk ir rr Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinis Posted April 18, 2006 Author Report Share Posted April 18, 2006 Format C: man bija shhii probleema domaaju ka windows karoch visu cieto nofarmateeju instaleeju windowsu un pat tad rubiijaaas aaraaa Tagad vispaar ir shausmiigi rubaas 1h 4 reizes P.S dzheki iemetat saites kur vareetu cietos nomest 40 Gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 man bija shhii probleema domaaju ka windows karoch visu cieto nofarmateeju instaleeju windowsu un pat tad rubiijaaas aaraaa Tagad vispaar ir shausmiigi rubaas 1h 4 reizes P.S dzheki iemetat saites kur vareetu cietos nomest 40 Gb Pag nesaprotu kapee domaa ka cietnis pie vainas... vaig patesteet - panjem no kaada drauga cietni un pameegjini uzinstaleet winu, ja naf restartu tad token cietnis, bet ja buus tad RAM vai CPU.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinis Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 Pushi peec tik ilga paartraukuma probleema ir atrisinaata man ir Anthlon ja kas un uz Nvidia maatesplateem ir jaazin kuros portos jaaliek Ram viss tika izlabots Gljuku nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 man draugam bija pie vainas tas ka pa maz ventilejas PC ventilatorus 1-2 pielikt klat jo ka instale windows tad jauzliek pie cik gradiem izsledzas vai restartejas dators moska tas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 man draugam bija pie vainas tas ka pa maz ventilejas PC ventilatorus 1-2 pielikt klat jo ka instale windows tad jauzliek pie cik gradiem izsledzas vai restartejas dators moska tas Respektīvi iztīri savu kompi no putekļiem varbūt ies, jo pa gadu sakrājas dahuja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Nja, reiz bija videokartes dzesēšanas "ribām" priekšā ventilatoram putekļu kārta, kas jau kaut kādu filca gabalu atgādināja ( tāda stingra, ~4 mm bieza ), i to brīnījos, nahuj videokarte vislaik baigi karsta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now