slow hands Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 tāks, tā nu ir sanācis, ka man ir baigā proba ar PC notikusi rakstu, jo nezinu ko darīt, kā atrisināt šo mīklu, mož jums būs idejas (par to es nešaubos). tātad, proba ir šāda - spiežot peles labo taustiņu parādās tas smilšu pulkstenis un vienk. nepazūd, neatveras tas logs, kurš piedāvā uztaisīt jaunu folderi, maikrasof word dokumentu utt., bet vienkārši uzkarās un stāv, neko vairāk nevar izdarīt - nevar atvērt vairs neko un nākas taisīt restartu uzklikojot, piemēram, uz bildes ar peles labo taustiņu var veikt visas funkcijas, uz objektiem var klikot - nekas nenotiek, viss čiki poki, bet ja piemēram uz desktopa virsmas, tad uzreiz parādās foršais smilšu pulkstenis, kas nepazūd un neko vairs nevar izdarīt... vienvārdsakot, kas man ir jādara, lai novērstu šo nelielo problēmiņu? P.S. varianti par taisi jaunu word dokumentu ieslēdzot wordu, format C un nespied peles labo taustiņu jau uzreiz tiek izsvītori! P.S.S. es gribu taisīt jaunus folderus, bet nevaru, pliz palīdziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Varbut PC restore palidzes, skatoties kad tas notika un dienu atpakal pec ta uzlikt restore lai taisa. Blakus efekts faili pazudis kurus ieguvi saja laika No manis ideju vairs nav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Man ir liidziigi dazhreiz kad uzpiezhu uz kkaadiem failiem. Bet man tas smilshu pulkstenis drochijaas kaadu minuuti un viss aiziet. Varbuut pagaidi ilgaak or paarisntalee visu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 format C: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kinis Posted April 17, 2006 Report Share Posted April 17, 2006 kad sleedz kompi iekshaa spied F5 tad izveelies "Start windows with last good configuration" laikam taa ( tas ir ja probleema notika nesen) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now