SuperRembo Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Vai ir MySql prieks windows ja ir kur var noladeet ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 14, 2006 Author Report Share Posted April 14, 2006 Ir vel man microsoft SQL installets. Bet seit ir cita stelle pavisam, speli bazi sataisit tur bija dota un vajdzeja tikai Restore sataisit tai i gatavs. Bet es velos bazi sataisit piemeram "forums" Ko man un ka jadara, lai es visu sataisitu un baze butu gatava. Un es varetu kadu web installet kuram vajag bazi vai FORUMU. Seit google nepalidzes janu vien jus man neatradisiet RU pamacibu ka apieties ar microsoft SQL 2000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 kad taisa MU tur ir jaaaietas ar SQl 2000 un es maaku ja buut usakras ar MU bet ja datubaazi ajag izveidot sorry neko!! sorry par spam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted April 14, 2006 Author Report Share Posted April 14, 2006 Datu bazi sataisiju viss strada ar forumu Izmantoju esoso muonline bazi ar to login SA restore sataisiju, foruma install visu ievadiju un aizsgaja ^^. Bazi no 0 neiemacijos sataisit, bet vispar bazi kaut kadu kaut ka sataisit izdevas Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 aizmirsi par savu topiku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 ev vari atsuutit failus visu tie kas uztaisa forumu ar visiem reply un vajadziigajiem SQl kas tur jaubuus vobshim php failus prieksh foruma kas ir vajadziigi lzz atsuuti!! Me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 "forums ar visiem reply" Atpūties, deģenerāt, un pameklē. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now