Jump to content
GIGN Forum

Traileri

Hugo
 Share

Recommended Posts

taa. bija jauka novembra diena kad mes ar moby izdomajam jataisa muvijs. man gadijas ta veiksmiga likme taisit vinu par sevi a mobyam PUB muviks. pec sesu menesu fragu krasanas smiekliem un asaram neguletam naktim un garas cakaresanas ar visa veida muvijmeikeru prikolu macisanas abi muviki ir gandirz gatavi. tad kada diena spelejot basi musu piemajas groza izdomajam: realam muvijam ir jabut reeealam traileram. taa par pashu procesu.... sos 1min ar kapeikam garos trailerus taisijam 3h apmeram un guvam izpratni pa to cik ilgi mes mocisimies ar lielo pasakumu a.k.a lielo muviju par pasiem muvikiem:

Hugo the terplesis: muvijs par mani, ar kadriem tikai no PUB servakiem kuros ir ta skilla mazuminsh kads man ir, nazi(loti daudz happy.gif), lamerismi, recigi atgadijumi utt. pff.... kad es saku sito pasakumu nezinaju ko tas prasis. pirmkart jau manas spejas csaa: katrreiz kad ir 2hsi un tuvojas 3ais kuru vares likt muvija sirds raustas roka dreb domas skraida pa muviju un es mirstu. pirms menesa iegutaa apzina ka par maz HDD=sudiga kvalitate baigi samaitaa omu jo normala kvalitate ir tikai jaunakie kadri. vel apzinja ka esmu pie 3 menesiem aizmirsis izslegt chatu baigi grauzh lugsu to neiverot gan trailerii gan ari muvija. ak jaa liels paldies mobyam par visu palidzibu muvika taisisana sitaja laika

Hugo the terplesis trailer: nekas daudz nav ko teikt varbut tas ka ludzu piedosanu par neorginalo dziesmu muvika bus cita

talak raksta mobys

chill in da PUB by moby: tātad kā jau hugo teica, taisu par PUB... Mūvikā iekļauti kadri no H2 un GIGN PUBiem. Ir gandrīz gatavs mūviks, pietrūkst 1 min tākā rakstiet man;a topikā par saviem saniegumniem... Pilnajā mūvikā būs vairāki naži, dablkilli, skaisti kadri utt.. Tātad nožēloju to, ka uz HDD ir pārāk daudzas labas lietas, kuras nevaru izdzēst tāpēc kvalitāte ir ar dievu uz pusēm. Iespaidos dalamies ar Hugo. Mūviks pilnais balstīsies pārsvarā uz techno un club mūzikas.piedodiet par kļūdām, jo rakstu ar Hugo tastūru.

Chill in da PUB, da trailer: pāris fragi, ieskats funpārtā, reti dzirdēta dziesma. Pamatā domāts, lai parādītu H2 un pārējiem, ka mūviks nav miris.

nokachat trailerus

Hugo the terplesis trailer

chill in da PUB trailer

ak jaa, moby ir -ha- sitaja foruma smile.gif

Edited by Hugo

Kas tā par huiņu, kur tas hostots, bļe? Tāds lēnums...

piedodiet :/ sakuma prasijam uz moviem.lv bet vinji pec ta brizha kad nosutijam saka neatbildet mircaa ta ka nekas cits neatlika...

edit

aizmirsu pateikt- gign teevi ari kluseja

Edited by Hugo

tiiri normaali, bet kvalitaate vareeja buut labaaka un vareeji paar HLTV borderiem widescreen uztaisiit.

moby - spicais "NiP - Hard Wired" raamis smile.gif

pdf formātā ir nepabeigts self made rāmis. nevar taču visas ugunis izspļaut uzreiz, tāpēc šo to izlaidu un labākie kadri man arī pūrā stāv wink.gif

aizmirsu pateikt- gign teevi ari kluseja

besī ārā - divas reizes teicu SŪTI ŠURP IEČEKOŠU. a huj. tā ka nedirs.

p.s.

man mircā ir autoaksepts, tā ka man automātiski pienāk faili, viss ko jums vajadzēja izdarīt ir uzlikt SEND. How hard can that be?

p.p.s

man vienīgajam ha mūvijā muzons raustās?

besī ārā - divas reizes teicu SŪTI ŠURP IEČEKOŠU. a huj. tā ka nedirs.

p.s.

man mircā ir autoaksepts, tā ka man automātiski pienāk faili, viss ko jums vajadzēja izdarīt ir uzlikt SEND. How hard can that be?

p.p.s

man vienīgajam ha mūvijā muzons raustās?

uz mani to nenovel wink.gif -ha- ar tevo mirc runaja

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...