samuray Posted April 19, 2006 Author Report Share Posted April 19, 2006 laukos tak valda garlaiciiba, nekas cits neatliek kaa maaciities nu lai gan talsi nav uzskataami par laukiem, te tieshaam ir garlaiciigi! labi, ka var maaciities un cs speeleet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 bijach tad jau tevi ari var uzskatit par lauku ja tu spele cs un macies un neko citu tu izskatas nedari. a ja ej uz chempiem vel cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
oxbow Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 REC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted April 19, 2006 Report Share Posted April 19, 2006 bijach tad jau tevi ari var uzskatit par lauku ja tu spele cs un macies un neko citu tu izskatas nedari. a ja ej uz chempiem vel cs skatos, tu par mani tieshaam daudz zini man vajadzetu maaciities, bet es to nedaru, jo esmu slinks un man patiik atrast lietas ar ko aizvietot maaciishanos, jo man nepatik maaciities aarpus skolas. cs es speeleeju tik cik cw ar savu tiimu un pa retam(pedeejaa laikaa ljoti reti) pubaa iekliistu. cs chempii es esmu bijis vienaa es daru simtsunvienu citu lietu briivajaa laikaa, bet uzskaitiit laikam jeega nebuus, jo tu tak arii esi no laukiem(tas jau nav slikti, vienkaarshi garlaiciigi) Link to comment Share on other sites More sharing options...
camdeN Posted April 20, 2006 Report Share Posted April 20, 2006 eu pinky chill Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted April 21, 2006 Report Share Posted April 21, 2006 eu pinky chill vispār pinkijam taisnība, un vēl te aiziet baigā diršanās, un pa tematu neviens nerunā, tādēļ klapēju ciet, ja gribētu dot, tad tu būtu jau saņēmis šīs tiesības. camden tev jau teica - turies pa gabalu no šīs sadaļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts