Rayus Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 Ja jau nepatiesiba - nepatiesiba. Ja patiesiba, tad ar laiku pats parliecinasos. Manuprat varam lokot ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BuT'e'K Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 sledzu ciet. iemesls - neredzu realu risinajumu un pec visa, kas seit sarakstits varu pateikt vienigi sekojosu: 1. adminam jaskatas kas notiek spele un jaspej izvertet kurs ir Nuubs kurs nav. (domaju basecamperus utt) (nesaku, ka saja gadijuma admini ir 0 kaa mums te viens subjekts izteicas) 2. ieskau izvertet 100x vai tiesam tas ko kads nodara kadam ir 100% negodigi un tad rakstit sudzibu. 3. iesaku mazliet atslabt un var tacu ieiet ar adminu m+6 cata istaba un paruna (MIERIGI) Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 8, 2006 Report Share Posted April 8, 2006 gribēju tik pateikt, ka es ar to Buteku esmu spēlējis kopā jau neskaitāmas reizes un nekad man ar viņu nav bijušas problēmas (arī ar feiknikiem), bet nu kā redzu, daudzi citi cilvēki ir krasi atšķirīgās domās... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 nu bāc, iespējams, es nēsmu pēdējā laikā tik daudz uz gign spēlējis, bet parasti kad spēlēju un spēlē BuT, tad viss ir normāli, nēsmu pamanījis, nekādas tādas sliktas gribas izpausmes vienk. iesaku daRekam un visiem parējiem atpūtināt smadznes un nespēlēs visu dienu cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 ir taa, ja vinsh speelee viens pats, tad ir ok, bet ja ir kaads cits no quality vai kaads vinja pazinja, tad vinjsh mazliet iekarst, bet nekas iipashs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
camdeN Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) personiigi man ar vitjoku probleemas nav bijushas arii tad kad nebiju adm .... bet nu taapat jau suudzeeties neviens nesuudzas Edited April 9, 2006 by camdeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 slow, ej dirst! Ja nav ko teikt tad nesaki neko! Atslaabt vari Tu! Manas aciis vinjsh ir pidars un arii paliks pidars, zini ka var jaukt spelee viens shitads auns?! ar saviem tk, ta... visu laiku traucejot spelet. laikam nee! Vispar slow, manliekas, ka Tev tas patik, Itsevishkji peec pedejas sava uuber admineeshanas par liidziigu lietu par, kuru mierigi varu rakstiit suudziibu un, plus, ta jau bus 2aa par Tevi! Nu es domaaju, ka tu zini ko es domaaju, bet labi, lieta nav par to! chill! Var lockot shito, bet, slow, tev par nelaimi, neatslabshu. Tiko vinjsh uztaisiis kaut vienu TA - suudziba, TK - suudziba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 (edited) Gribeeju vel tikai piebilst ka taa ir diezgan izcila stulbuma izpausme ja tev cs`aa kaads ieshauj (nejaushi parasti) tad tu uzreiz blietee virsuu visu kas tev ir.. aa jaa - edits - skatos tev baigi fascinee taadu smaidinju likshana Edited April 9, 2006 by ExtraOrdinary Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 fak, es aizmirsu topiku aizslēgt pēc sava posta Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Uznjemshos uz sevi to pienaakumu un, kad vinjam beigsies shis bana terminjsh, pie siikaakaas huinjas banoshu permanenti. Apriebies vinjsh ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts