Guest blody Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Vecaa krakje pa 7 ls saakusi lagot... nevaru pat vairs botus savaldiit Tad nu gribeeju dzirdeet juusu pieredzi par peleem , topika meerkjis atrast optimaalo - labu par sapraatiigu cenu Ja kautko iesakat tad luudzu arii cenu noraadiet un iespeejamos veikalus kur var atrast un pieredzi ar sho draiskuli Paaaaldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Logitech MX510! pirku pirms 1 gada un tad tā pelīte maxāja kkur 30Ls, nezinu cik tagad maxā un vai vispār pārdodas, ja ir kāposts, tad vari nemt mx518, 510 jau it kā skaitās novecojis modelis, jo tagad nāk visas G - 5, G - 7 un vēl nezin kādas. ja patīk samērā mazas peles, tad vari G-1 ņemt, tā ir tāda pamaza un maksā kkādi 25Ls poxodu, Elkorā tai pelei ir jābūt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) Nu kaadu laicinju atpakalj , ja pareizi atceros man bija Logitech defuultaa balta ar visu kaa pieklaajas virpuliiti un iedobumiem uz labaa , gan kreisaa sana , peliita bija loti smuka , bet bija viens bet - lagoja , meta uz ausgu meerkji ( pashios nepiemeerotaakajos briizshos ) unc ! Tagad , jau kaadu ( 3.Meenesi ) Esmu Logitech mx518 useriitis , un atskjiriiba ir manaama gan kvalitaatee , gan spejaa manivreet un tmliidziigi , Issteniiba pat nemaaku neko ieteikt , jo nezinu ar kaadu summu tu rekjinies , ja piem : 10 ls - Logitech defult !!! 20 ls - Logitech mx310 , ja apmeeram 30 - 40 ls Mx518 vai kaadu citu micrasoft razojumu ... A un parto vikalu itkaa ir tas ''636'' bet manupraat izveele lielaaka ir kkaadaa piem : '' Elkor Centraa '' P.S no P.S Edited April 5, 2006 by ecology Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 (edited) Nu par pelēm var strīdēties ilgi un dikti. Katram ir savas ērtības u.t.t Nu patreiz diezgan izplatīta ir Sii un Ta pati no cita lenkja - atbilst īsta "geimera" peles stereotipiem! Savukārt, ja patīk k-kas vairāk uz 4fun pusi tad iemet aci šeit - NAIJSIKI p.s mx518 noperkama @ 636 - pie Dzirnavu ielas! (cenu var nokaulēt), bet nu aptuveni pie 35-40LS Edited April 5, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipy^ Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 man ir logitech G1, esmu pilniigi apmierinaats! varu ieteikt, bet skatos, ka MX518 brigaade sheit ir daudz lielaaka Bet galvenais njem logitech, vismaz man liekas, ka labaakaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 nopirku mx510. atšķirās no mx518 tikai ar dpi skaitu un krāsu. dizains un forma identiski kā mx518. pērc @ 636 mx510+steelpad lēti sanāk. labs komplekts (vienā iepakojumā) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 -ha- aptuveni aR KAADU sumu jaareekjinaas tAM komPLEktam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
StreeT Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Aii man arii pagaashnedeel mana HP pele nojuka. Aizgaaju uz veici ar domu nopirkt jaunu peli, betw maajaas atgriezos ar jaunu klaviaturu, peli, austinaam. PS. sakara ar papildus pirkuimiem es iegaadaajos peli pa 8Ls Da juus nesmejaties par to ka A4 <taa ir laba firma> Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 nemaini peli, varees vismaz beidzot tevi noshaut Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 nekaa nebuus nomainiishu! tik laiks jaatrod lai patesteetu un nauda protams bet tas max nedeeljas jautaajums Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 G5 - ~50ls, ljoti laba. Pardod daudzos veikalos. p.s: tikai vinjai vajag ari normalu padu (20ls), lai stradatu ideali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Man tagad ir MX518, bet iepriekšējā MX310 arī bija ļoti laba. Augstāk redzēju kaut kādus linkus uz mx310, nav arī dārga. Pirms nopirku mx518, svārstījos starp mx510 ar steelpadu un mx518, beigās izlēmu pirkt G5, bet tā kā tā pele uz doto brīdi nebija pieejama i-veikalā, tad paņēmu MX518 . Rezumējot, manuprāt, 4 labas peles: MX518 G5 Mx510 (nāk komplektā a steelpadu) MX310 (lētākais variants, bet arī nav slikts) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 cik maksaa tas mx510 ar steelpadu komplektaa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Te kaut kādas cenas atradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 35 poxodu tas komplekts maksā, tikai esmu dzirdējis, ka tie padi ir kkādi nekvalitatīvi... lol tas Steelpads S&S poxodu tur naak tanii komplektā jau pats maksā kkādi 20+ LS un vēl mx510... nu nez, nez... varbūt kāds ir ņēmis to komplektu? kādas atsauksmes? tikai brīdinu, ja jūs ņemat to komplektu, tad mouseskatez arī vajadzēs, jo uz tā pada dilst peles ķepiņas... uz drēbes palikņiem nedilst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaaja Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Nu jā, bet ar tiem padiem ir tā pat kā ar snowbordiem - tas ka viņš ir dārgs, vēl nenozīmē ka viņš ir labs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FaiL^ Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Nu ja naudu zheel prieksh taadiem ****** tad peerc parastas peles pa 20ls =\ man pa 15ls un probleemu nav, vieniigi paklaajs pa 50santikiem Kameer jauns tameer veel labs.. ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Piedodiet par offtoic, bet man vēljoprojām nav nācies saprast, ar ko atšķiras pads pa 50 sant. (kāds ir man) no pada pa 20 ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Nezinu. Mans galds tomēr ir labāks par visiem tiem paklājiem. Tur neatšķiras tip izskats+kaut kāds labāks audums+brends utt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 nu nez pirmkaart geimeru padi ir lielaaki (mans ednet pads ir 4 reizes lielaaks pap parasto ) un meteriaals... pameegjini paberzeet daiktu ar parasto padu un peec tam ar kaadu steelpad vai citu steel series shitu un redzeesi kaa buus... nu es mosh taa nekompetenti saliidzinaaju peliiti ar peni bet anyway saakumburts viens un tas pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 Ko tikt tas blody nedara ar savu daiktu , vienk briinumaini Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 nu badz tik lielu naudu izgrust pele 35 Ls kur cilvēkam prāts, es labak kompim 512 ram noperku nevis peli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 sava dalja taisniibas tur ir bet ko padariisi ja gribaas biezjaak galvaa shaut? btw jautaajums veel - vai peec taas krutaas peles vai pada nopirkshanas juus tieshaam arii ieveer?ojami uzlabojaat savu speeli? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted April 6, 2006 Report Share Posted April 6, 2006 man bija k-kaada genius mini - maza, smuka un melna. speeleejaas forshi, tikai diode peec pus gada atmira. peecaak ilgi nevareeju pierast pie lielajiem defaultajiem kluchiem.. tagad ir veelme iepirkt 2 lietas - proci un churku, tb zhurku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now