AjNezinuKasEsEsmu Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) luudzu paliidziet servera sakaraa. visu izdariiju peec izcilaas worm paliidziibas bet iesleedzot serveri raada tikai ka metamods ir instaleets bet amxx vispaar nav redzams. plzzz paliidziet kaa dabuut to amxx pie dziiviibas Edited April 4, 2006 by AjNezinuKasEsEsmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 Ja peec worma staastiitaa instaleeji tad Tev ir vecais amxmodx v1.01 vai kaut kas taads.... Karoche nokachaa jauno v1.7 no www.amxmodx.org.... nu jaaa tagad jau tur ir v1.71.... uznistalee kaut kur vinju un tad uz destopa buus shorkats - palaid to un vinjsh pats visu Tev ieinstalees - tur kur tas nepiecieshams..... katraa zinjaa man no saakuma ar chakareejaas tas amxx, jo bija vecais ko worms bij raadiijis - nokachaaju jauno un viss rulleeja..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 lasi velreiz pamacibu jo tur visam ir jaaiziet kā nakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoStaLz Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 sameklee seit amxmodx autilnstal!ta dariiju es! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AjNezinuKasEsEsmu Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 danke!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 (edited) nokachaa gatavu addonu arjaunaako amxmodx 1.71 utt. newaddon.rar Edited April 4, 2006 by drinkits Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs-vpa.sytes.net Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 vieglakais jautajums gribesu redzet ka gign tiek gala vis normalakakie ging ir worm un macho kas visu zin a parejie redzesim Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Viņš jau teica danke un man šo problēmu arī atrisināja autoinstalls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts