adidasd Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 Va kaads nevareetu manis delej ielkt ljoti luudzu konfguraacijas bildiites prieksh cs mapeem jo man kaut kas neiet vai nevarat ielikt saveejas konfguraacijas bildiites nevis kas ir help jpo helpaa ir par half life bet es gribu cs luudzu paliidziet!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted April 3, 2006 Author Report Share Posted April 3, 2006 kas visi atpalikushi vai nemaak rakstiit?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haris Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 es maku raxtiit: BEIDZ spamot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 da visiem pie dirsas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 3, 2006 Report Share Posted April 3, 2006 es tew varu iedot , man kaukaadas meetaajas kompii Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 ok iedo norkiiizzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 luudzu, te buus konfiguraacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoStaLz Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 kas tas taads!taads jau ir pie taas programaas help topic tu tikai partulkoji latviski Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted April 4, 2006 Report Share Posted April 4, 2006 kas tas taads!taads jau ir pie taas programaas help topic tu tikai partulkoji latviski da ble aizveries un beidz muldeet bez jeegas ja neko nevari paliidzeet, posto tikk kaukaadus stulbumus Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 a un zin tad kad uzspiezh to ctrl+9 vai kaa tur bjia tur paraadaas kaut kaads viss basp rad un velkautkaadi lodzinji kurur pareizi atkjekseet kaa jaaliek lai buutu bsp izvedotos a to man uz text document atveraas un raadaas ka error(ja kas posts aatraak nekaa atveeru rar fialu tavu norkiizz) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adidasd Posted April 4, 2006 Author Report Share Posted April 4, 2006 norkizz kaads tavs skype niks tur buus aatraak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cs-vpa.sytes.net Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 konfiguracijas ir rakstitas http://cs-vpa.sytes.net foruma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now