JokeR Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Palidzie man kautka izmainit serverim info luudzu gign Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 o.O kadu info ? ja doma setinfo _pw-bla bla bla tad ej X:/mansserveris/cstrike/addons/amxx/cfg/amxx.cfg un tur bus ari visi scroll msg etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokeR Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 Ne jau to to es pats zinu bet jusu majaslapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
m0zus Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 uzraksti sakariigaak - ka tu giribi lai gign izmaina info par cs serveri (tavu) serveru listee... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokeR Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 Serveru sadaļa seit es velos lai izmaina tas ir iespejams?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Serveru sadaļa seit es velos lai izmaina tas ir iespejams?? Nomierinies, aizej pasēdi uz podu, palasi avīzi, piecelies paskaties kādus esi sadarījis , padomā, nolaid ūdeni, aizej nomazgājies . Izej laukā paskraidā pārus apļus apkārt savai mājai, padomā kāpēc tu tā darīji . Pēc tam aizej uz savu UuuBer_kruto forumu kā tu te visu laiku centies iestātīt visiem & un vēlllll nāk te kauko nīdēt par kaukādu Lagu pilnu serveri, itkā kādam tas rūpētu. Ja mana OME vēl būtu dzīva, viņa paņemtu un tevi ar sixnu kārtīgi noslānītu , lai tew un visiem pārejiem vienreiz pielektu un līdz mūža galam to atcerētos Priecājaties ka jums vispār te kauko līdz, neeeee bet vinš te vēl nāk un nīdd "Paliiiiiiiiiiiigaaaaa, man bixes pilnas" Soory bet man nervi netur, es jau cikk peles un klavietūrasneesu saplēsis Link to comment Share on other sites More sharing options...
JokeR Posted March 30, 2006 Author Report Share Posted March 30, 2006 (edited) 1 Kartam man serveris nelago un vinu neapdirs neviens 2 ja tava ome nopertu es vinu nosistu neapvainojies 3 kas jums gruti izmainit 1 info ???? psc saucas cilveki kas palidz 4 neesiet zmogi un izmainiet davai 5 nelecies jo var slikti beigties es zinu ka tu uzliksi man te banu bet tas ari nav godigi un tas nozime ka tu esi mikstais ja liec banus netiec savadak gala 6 kapec worms, macho nak uz manu serveri un 4ito ???? 7 nebanojiet mani tiekat savadak gala un ja jus gribat palidzet cilvekiem tad tarat to nevis neko nedarat sezat tik Edited March 30, 2006 by JokeR Link to comment Share on other sites More sharing options...
trakulis Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 1 Kartam man serveris nelago un vinu neapdirs neviens 2 ja tava ome nopertu es vinu nosistu neapvainojies 3 kas jums gruti izmainit 1 info ???? psc saucas cilveki kas palidz 4 neesiet zmogi un izmainiet davai 5 nelecies jo var slikti beigties es zinu ka tu uzliksi man te banu bet tas ari nav godigi un tas nozime ka tu esi mikstais ja liec banus netiec savadak gala 6 kapec worms, macho nak uz manu serveri un 4ito ???? 7 nebanojiet mani tiekat savadak gala un ja jus gribat palidzet cilvekiem tad tarat to nevis neko nedarat sezat tik 6 Punkts DA BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 1 Kartam man serveris nelago un vinu neapdirs neviens 2 ja tava ome nopertu es vinu nosistu neapvainojies 3 kas jums gruti izmainit 1 info ???? psc saucas cilveki kas palidz 4 neesiet zmogi un izmainiet davai 5 nelecies jo var slikti beigties es zinu ka tu uzliksi man te banu bet tas ari nav godigi un tas nozime ka tu esi mikstais ja liec banus netiec savadak gala 6 kapec worms, macho nak uz manu serveri un 4ito ???? 7 nebanojiet mani tiekat savadak gala un ja jus gribat palidzet cilvekiem tad tarat to nevis neko nedarat sezat tik itkaa wormaam un maho nebuutu ko dariit un liist tav lagmashiinaa. tad jau labaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted March 31, 2006 Report Share Posted March 31, 2006 Sviests Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts