RavenHolm Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 (edited) Taatad gribu uzlikt psychostats visu izdariiju kaa vajag bet statos neraada nevienu speeleetaaju vai klanu u.tt kaads vareetu paskaidrot kas un kaa jaadara ar to log failu??? itkaa jaabuut tam log failam ieksh cstrike/logs bet man taada nav izmekleejos forumos bet tikuntaa nesaprotu kaa pareizi to visu nokonfigureet ar tiem log failiem es no shitaa neko nejeedzu... plzz kaads help Edited March 27, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Pameklē topikus, ja nemaldos vienā bija links kur var nokačāt video manuāli kā uzlikt psychostats Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 valchers said: Pameklē topikus, ja nemaldos vienā bija links kur var nokačāt video manuāli kā uzlikt psychostats es esmu ravenholma draugs vai nevari pateikt kuraa topikaa tieshi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 (edited) waplet said: es esmu ravenholma draugs vai nevari pateikt kuraa topikaa tieshi? http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=6252 pats atradu to pamaaciibu cerams ka paliidzees Edited March 27, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 no wo ja pameklee tad atrod pats nevis slinko un gaida kamer kads cits atradis un iedos link Link to comment Share on other sites More sharing options...
waplet Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 valchers said: no wo ja pameklee tad atrod pats nevis slinko un gaida kamer kads cits atradis un iedos link nu taa sanaak! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 Noskatiijos to pamaaciibu neko nesaprotu ja tos burtus vareetu salasiit tad vismaz zinaatu ko un kaa jaaspiezh varbuut tomeer kaads uzrakstiit par tiem log failiem rakstiski??? plzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 RavenHolm said: Noskatiijos to pamaaciibu neko nesaprotu ja tos burtus vareetu salasiit tad vismaz zinaatu ko un kaa jaaspiezh varbuut tomeer kaads uzrakstiit par tiem log failiem rakstiski??? plzzz nu blaaviens, taaads BOTS tu esi vispirms palaidi savu smirdiigo, lagojosho serveri un konsolee ieraxti log on un tad kad instelee tad noraadi to logs folderi C:\CS Server\cstrike\logs Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 (edited) thxx es itkaa ierakstiiju to log failu vietu bet tikuntaa neraadaas neviens kuraa failaa un kuraa rindinaa jaaraksta taa log failu atrashanaa vieta (stats.cfg itkaa bet kura rindina)??? ja kaads pateiks un viss aizies tad shii buus peedeejaa reize kad ko prasu Edited March 28, 2006 by RavenHolm Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 Kkas uz priekshu tagad statos paraada maplistu bet kaa lai dabon playerus lai paraada tajos statos????? es zinu es esu shajaa jomaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 28, 2006 Author Report Share Posted March 28, 2006 AA NEKAADU PROBLEEMU PATS VISU ATRADU,SAPRATU UN IZDARIIJU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts