grislis Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Kape mans serveris pec laika uzkaras!!! Kadu pusstundu var kādu uzspelet un tad uzkaras, un tad atkal iesledz un tad atkal kādu pusstundu paspele uz atkla!!!!Variet kāds dot padomu, kādēļ tā notiek??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 varbut tas ir interneta dēļ, es nezinu, palīdziet!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Nu man bija taads joks tikko kaa vienreiz noshauj taa aizveras servaks ciet! Tas bija saistiits ar amxmodx! Paarliku pa jaunu amxmodx un tad viss aizgaaja! Nez iecheko mosh tur i probleema! Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 ne man nekaras kad nosauj man karas pec kada laika tikai!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Nu tu tok cirvis esi ne? Tev teica paarliec pa jaunu amx kaada shkjirba vai tev tas pats kas vinjam. Es labaak iesakau visu to tavu luuzhnju kaudzi paarinstaleet pa jaunam un normaalu amxmodx uzliec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 u es tagad ieinstaleju AMXMODX 1.70V un ka var dabut lai takla var spelet ar level???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elviss15 Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 kaadus levelus ja tu domaa taas magjijas tad tas ir pavisam cits. tur tev vajag pluginus salikt virsuu nevis viens pats amxx tev buus ar leveliem Link to comment Share on other sites More sharing options...
grislis Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 un ka to pareizi izdarit lai viss būtu čikenikā???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 da kada tur atšķirība amx vao amxx nav tur nekā tikai jaunāka versija amx. Esmu pac notestējis gan amx gan amxx un šķirba ir tikai pluginos un tas ka uz amx nevar uzlikt csdm(var bet tas ir kaukāds savādāks), bet uz amxx var Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Izmanto search! Sheit var atras daudz info! Apluuko sho adresi - tur ir aprunaas kur var dabuut pluginus un kaa pievienot http://www.gign.lv/forum/index.php?showtop...t=0entry99579 sheit vairaak kaa uzstaadiit! par plaginiem info http://www.gign.lv/forum/index.php?showtopic=6351&st=15 Skaties meegjini gan sanaaks! ja kas - forums vienmeer runaas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Luuk adrese pluginiem -> http://www.amxmodx.org/compiler.php?mod=2&...ore=1&go=search skatie ko veelies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Filter Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Eu a ka var uzstadit to amxmodx modu es ieinstaleju un ka lai uzstada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 9, 2006 Report Share Posted April 9, 2006 Eu a ka var uzstadit to amxmodx modu es ieinstaleju un ka lai uzstada Tkjipa ko Tu nemaaki??? Ko Tu uzinstaleeji - Amxx v1.70?? Nu tad kad uzinstalee to amxx - tad veel ir japalaizh tas AmX Mod X exe failinjsh... vinjsh pats visu Tev sainstalees un sametiis pa mapeem... i viss... nekas naf jaadara pasham ja nu vieniigi gripi klaat citus plaginu... nezinu kur var rasties neskaidriibas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Filter Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 eeee.... bet man itka ir tikai amxx 1.71 un tur kautkas ar studio vai k-kas tamlidzigs.... ! ka lai uzstada to kipa noladeju un .... ko talak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted April 10, 2006 Report Share Posted April 10, 2006 man ir 1.71 un tomer ikpabridim izmet eroru, tas notiek retak neka ar 1.70 bet tomer saturu neaceros... Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Filter Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 blin a kads tomer nezin!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 11, 2006 Report Share Posted April 11, 2006 (edited) eeee.... bet man itka ir tikai amxx 1.71 un tur kautkas ar studio vai k-kas tamlidzigs.... ! ka lai uzstada to kipa noladeju un .... ko talak Nokachaajaa amxmodx v1.71 taalaak uzinstaleejas Amx Mod X... Tur ir divi exe faili(Start -> All Programms -> Amx Mod X )... pirmais - Amx Mod X.exe - lai uzliktu CS amxx otrais - AmxX Studio.exe - lai vari taisiit savus pluginus taaatad secinam ka Tev vaig palaist pirmo exe failu... atliek tikai paspaidiit pogu NEXT... Kas naf saprotams????? Edited April 11, 2006 by Almeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Filter Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 serverim jabuut ieslegtam taja laika vai ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Filter Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 pag vinsh kautko kipa ieinstaleja un kas talak? vai tas viss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Almeda Posted April 13, 2006 Report Share Posted April 13, 2006 pag vinsh kautko kipa ieinstaleja un kas talak? vai tas viss... Serveris ir izsleegts tajaa laikaa.. kad uzinstaleejas tad sleedz iekshaa serveri.... un viss... vairs nekas naf jaadara.... ja gripas kaut kaadus pluginus citus vai kartes salikt tad ir dazhi faili jaaeditee un visss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 (edited) NEED BACKUP!!! es nemaaku nonjemt C-D no servera! plzz help! Edited April 14, 2006 by Wanted-_-boy[RobZombie] Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Filter Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Baigi labi serv aizgaja ar visu amx... tgd ka var pievienot adminus (ieskaitot sevi) un ka lai nu... kipa kad spele tur paradas pa vidu "tavs teksts" ka lai nomaina uz kadu tekstu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 Skaties konfigus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Filter Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 kurus no viniem!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
No_Filter Posted April 14, 2006 Report Share Posted April 14, 2006 a un veelkas nakat ieksha 217.199.121.175:27016 tikai nez kapec es nevaru atrast gigna savu serv par ar mekleshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now