shifty Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 1) Ka saucas tas fails, kuru nomainot nomainas tas kad ieiet serrveri paradas taja melnaja loga? 2) Kapc ka uzstadiju serveris amxx un uzliku votemap, visi nobalso, serveris uzkaras? 3)visi plugini ko liek klat jaraxta pie faila plugins.ini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 1) ja tu domā to failu kur apakšā ir ok tad fails ir ...valve/cstrike/motd.txt 2) tev kautkas serverī pa vainu, labāk sataisi pa jaunam 3) nē nu var jau nerakstīt, bet tad nedarbosies, ja tev vaig lai viņi strādā tad gan ir jāraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 1) Thanks 2) tiesham nav nekadu iespeju tapat sataisit? 3) Thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 ....Valve\cstrike\addons\amxmodx\scripting\adminvote.sma tas ir config fails tam pluginam varbūt tur pasties Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 THNX Link to comment Share on other sites More sharing options...
shifty Posted March 24, 2006 Author Report Share Posted March 24, 2006 Tur neko pratigu neatradu P.S. aa un kur var nomainit servera map ciklu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 Tur neko pratigu neatradu P.S. aa un kur var nomainit servera map ciklu? C:\MansServeris\cstrike atdrodi mapcycle.txt Link to comment Share on other sites More sharing options...
drinkits Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 1) ja tu domā to failu kur apakšā ir ok tad fails ir ...valve/cstrike/motd.txt 2) tev kautkas serverī pa vainu, labāk sataisi pa jaunam 3) nē nu var jau nerakstīt, bet tad nedarbosies, ja tev vaig lai viņi strādā tad gan ir jāraksta bet kur var uzlikt savu logo kad laadee mapi, nevis kad jaaspiezh OK? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 (edited) ja gribi salabot vote ( ja gadijumaa balso nepareizi etc) addons/amxx/config/amxx.cfg -> nomaini uz // Some ratios for voting success amx_votekick_ratio 0.60 amx_voteban_ratio 0.60 amx_votemap_ratio 0.60 amx_vote_ratio 0.60 vis bus ok un balsoshana bus puslidz tiesa tam par ko nobalso edited nu labi motd.txt ir shits kurs atbild par to logu ar lielo OK bet kas jadara lai melna pleka vieta butu nevis jaspiez uz linka lai atvertu web, bet lai uzreiz paraditos webs ka gign etc ? Edited March 24, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 bet kas jadara lai melna pleka vieta butu nevis jaspiez uz linka lai atvertu web, bet lai uzreiz paraditos webs ka gign etc ? <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN" ""> <html> <head> <title>>Cstrike MOTD</title> </head> <frameset rows="*,1" framespacing="0" border="0" frameborder="NO"> <frame src="http://sheit ieraksti maajas lapu" </frameset> <noframes> <body> </body> </noframes> </html> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 25, 2006 Report Share Posted March 25, 2006 (edited) liels paldies hmm vis aizgaja bet man tur jabrauka no vienas lamas uz otru, vai var uzlikt pikselus vai ko tadu ? liidzigi ka bildem html un php rakstot Edited March 25, 2006 by ANAL-GINS Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoStaLz Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Ko?es nekka nesapratu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 liels paldies hmm vis aizgaja bet man tur jabrauka no vienas lamas uz otru, vai var uzlikt pikselus vai ko tadu ? liidzigi ka bildem html un php rakstot treišām uzraksti tā saprotami lai es varu saprast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 liels paldies hmm vis aizgaja bet man tur jabrauka no vienas lamas uz otru, vai var uzlikt pikselus vai ko tadu ? liidzigi ka bildem html un php rakstot es gan sapratu vina domu, jo man ar taa ir Karoch vinsh gribb lai vinam taa lapa ietilptu tajaa mazajaa logaa, lai nau jaabraukaa apakshaa pa saaniem uz labi un kreisi Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 Es zinu ka tas bija iespējams, bet nevaru acerēties kā! nu ja acerēšos uzrakstīšu, bet ja tu gribi savu lapu ietilpināt tai mazajā logā tad taču neko nevarēs saprast kas tur rakstīts Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 28, 2006 Report Share Posted March 28, 2006 sk nu nekas paldies par to pashu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now