Bitiite Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 nu karo4e par sevi domaaju man nevajadzeetu staastiit ! Es veeleetos admin rights taadelj ka peedeejaa laikaa uz servera kritiski maz speelee adminu ! tipa pa dienaam var teikt adminu vispaar nau ! arii paprasu kaadam ircaa lai ienaak kauko uzliek kaa vajag neviens neatsaucas ! piemeeram pirms 10 min viens dzeks mieriigi kapaa ar wh 100% tur nemaz nebija variantu visus liek caur sienaam visur , un karo4e dur tik kur kaads ir shauj caur sienu kur neviena nau nemaz neskataas ! Taadelj ka adminu ir ljoti maz , kuri speeleetu uz serva notiek arii daudz cuuciibu ! piem. rupja apdirshana kaads kaadu + no saakuma he,flashus izmet ! + dazhi vote admini biezhi paaraak daudz atljaujas un piem kad pilna tauta uzliek voti uz icworld vai box ! +nerunaasim ka pa dienu vispaar neviens restartus netaisa Veeleetos ieguut arr,slap,slay,kick,map(nu ja var ,bet ja nee tad nee) un to cancelvote vai kaukas tas bija P.S ceru uz juusu atsauciibu =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXotic* Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 cilveek tev varbuut kaut ko iedos, bet laikam ar vienu noteikumu, ka tu ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 9, 2003 Author Report Share Posted November 9, 2003 nu ar taadu noteikumu man jau arii vareetu iedot =) Un tnx to Hainy , jo ilgi mekleeji adminu kas lai nobano to 4iiteru un samekleeju hainy un vinsh ienaaca un redzeeja cik smuki vinsh ar wh spelee ! vismaz bija viens admins no cikiem .. kuru vareeja atrast Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hainy Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 Es ielienu 4ataa un man cilveeks virsuu:"4iters 4iters". no saakuma nesapratu, bet tad vinsh paarvareeja savu paniku un izkratiija man savu sirsninju! Iegaaju apluukot to cinceenu, un zraadiijaas ka cilveekam bija taisniiba!!! paveeroju kaa tas ar awp masee un nonaacu pie sleedziena 159% 4iters, jo taa nu galiigi caur sienu nevar traapiit. un uz skanju arii vinsh nespeeleeja!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 cilveek nu nevajag tev admintiesiibas ! Tici man, nevajag ... !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXotic* Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 cilveek nu nevajag tev admintiesiibas ! Tici man, nevajag ... !! nez kapee, bet man arii taa liekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 9, 2003 Author Report Share Posted November 9, 2003 ja liekas tad sasitas =( un ownage nevajag tik personiski uztvert to ka mees juusu toreizeejo uzvaru seeriju CRIMINAL paartraucaam .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 tev jau tika iedotas tiesiibas. Nu neproti tu ar vinjaam riikoties. Un nez kaapeec exotic man liekas ka tev shinii foruma sadaljaa nav ko mekleet.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 9, 2003 Author Report Share Posted November 9, 2003 macho . prostu es ar vinjaam riikoties ! , bet vienkaarshi maybe bija kljuuda kaa to tas yinaators uzskatas vai kaa bet es domaaju ka pareizi izdariiju ka pa Ct vinsh neiet miineet bumbu un slay uzliku ! nu ta abija diezgan nepamatota suudziibu un kautvai taadu arii vairaak nebuus ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 ne jau viens ujinaators ir vainiigs. Ne jau vinsh viens suudzeejaas. Un neproti gan. Pats pieraadiiji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 9, 2003 Author Report Share Posted November 9, 2003 nu itkaa es nevienu suudziibu neredzeeju vairs .. ! nubet labi es taksh taapataas neko traku neizdariiju kaa dazhi citi .. ! un tieshaam ja veel bija suuudziibu garanteeju ka to vairs nebuus , ja nu vieniigi atkal kaads izdomaas pasuudzeeties apr to ka slay CT ja neiet miineet bumbu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Surrounder Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 ja liekas tad sasitas =( un ownage nevajag tik personiski uztvert to ka mees juusu toreizeejo uzvaru seeriju CRIMINAL paartraucaam .. Pee, pee, pee, nu nevajag jaukt 2 dazhaadas lietas - admintiesiibas un pasens cw. es tachu tevi nebanoju no gign aaraa ar reason "pidars" un peec tam nemeloju, ka tu banu esi pelniijis :/ tikai taadeelj, ka juus vinneejaat ar palielu paarsvaru :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 pieljauju iespeeju ka shis pousts netiks saprasts.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 nubet labi es taksh taapataas neko traku neizdariiju kaa dazhi citi .. ! bee nu protams tas ka es neliku voti uz citu mapi kad bija de_torn es biju shausmiigi slikts admins un tev bija jaaskrien uz #GIGN un jaasuudzaas shausmiigi es peec tam vairaakas naktis slikti guleeju , nevareeju aizmigt un veel tavi pretiigie luugumi gign memberiem preciizi fyai : plz plz plz izkicko sharpy plz plz plz vinjsh man vislaik brauc virsuu......... wahahaha nez kaapec man liekaas ka tu cilveek domaa ka esi kas iipash un ka mums visiem pret tevi buutu jaatiecaas kaut kaa iipashi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 9, 2003 Author Report Share Posted November 9, 2003 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ko tu te murgo ? tu slims esi ? kaadu luugumi ? kaada iztureeshanaas ? ej pamo4ii zem galda veel un beidz muuldeet ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 neieshu tev te visu maaciit kaa mazam beernam.. ja nesaprati pirmaas klasiites vielu ej un atkaarto pietiekoshi daudzus cilveekus zinu kuri ar 17 gadiem veel 5 klasiiti nav pabeigushi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 9, 2003 Report Share Posted November 9, 2003 tas gan neko neliecina par labu tai sabiedriibai kaadaa tu uzturies bet cilveek tev attieksme galiigi nerullee. topikloks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts