bukuciS Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) Nu šeit būs daži komentāri no gadsimta spēles, kuru protams mēs visi ar nepacietību gaidījām. (naaisjik) <<[T.N.T]-=NAZ=-> MAN GRibAS SUKAT BLAAAT IEDODIET PIMPI <<[T.N.T]-=NAZ=-> es esmu maz dolbaebs <<[T.N.T]-=NAZ=-> 2pac ierullee *DEAD* [T.N.T]N1K3*[pRO]* : molodci <|caN.swear| oauTTm> TNT sanemaas <mikinshs> TNT BOMBIJ!!! <MillenniuM> TNT pro.. <Deathol | HAL-Team-CLan> TNT sanjemaas <[RED] raiwiic> TNT saak splet <MillenniuM> pie CT only RUSH RUSH RUSH <MillenniuM> pie T zhurkos baazee <AllwOrth> DAR KO VAR DAR KO VAR TEE EN TEE IR JAAUZVAR <[Magnum] | Esters> shitie jau eclipse mazdeeli <Kraanelis> macho kur ir flesh ? :DDDD <AllwOrth> no FALSHING, NO JMUPING <Kraanelis> CHIITORI <Lunatic's <fan!>> naaajsik shields <mikinshs> vinjiem apstrakta domaashana pa CT rushot un tikai rushot D <em^> JoR da best ! WNK ! <eLectric[G]> man liekas katrs no mums vareetu 1x5 vineet vinjus ? <em^> <defuncT by margarita> tas ir cirks no aafrikas? <eLectric[G]> tagad zaudetaji taisiis muviku par 4iitiem 100proc! <Set.> kads bazars <Set.> SETback sha izkombinees <Kraanelis> Set pubaa pat taa nespeelee <kenjutsu> tie nopizdoja TNT taktiku <Set.> ja TNT vines es nepirdiishu nedelju savaa istabaaa * <em^> vinjiem nav pele <Set.> lool <em^> vinji uz tastaturam tikai <NvG | bukuc!S> ar rakstammasinam <Set.> Savukārt šeit būs daži mani mīlākie komentāri no pašiem spēles dalībniekiem. *SPEC* [all-star-game] macho : esi tik laipns - izmanto tikai team_say *DEAD* SETback|^JoR^ : *SPEC* [all-star-game] macho : ok? *DEAD* SETback|^JoR^ : meginaasim nepierasti macho * * *DEAD* SETback|^Inmate^ : eu macho kas ar flash??? *SPEC* [all-star-game] macho : nu kas ir? *DEAD* SETback|^JoR^ : driixt mest???// [T.N.T]N1K3*[pRO]* : manliekas ka nee vismaz noteikumos ta bija raxtiits * * *SPEC* [all-star-game] macho : mest flashus? *DEAD* SETback|^JoR^ : jaa *SPEC* [all-star-game] macho : a kaapeec lai nevareetu *DEAD* SETback|^JoR^ : noteikumos bija rakstiits ka nevar blja psc *SPEC* [all-star-game] macho : tas piederas pie speeles *DEAD* SETback|^JoR^ : nu labi * * *DEAD* SETback|^Joker^ : blja lode pieree bet tam kverplim nazis nieree *DEAD* SETback|^Joker^ : * * *DEAD* SETback|^Pingviins^ : malaci *DEAD* SETback|^Pingviins^ : izmanies *DEAD* SETback|^Pingviins^ : tu 1 *SPEC* [all-star-game] macho : vinjsh tevi nedzird *DEAD* SETback|^JoR^ : y: *DEAD* SETback|^JoR^ : normaali blje * * *DEAD* SETback|^Pingviins^ : bljed *DEAD* SETback|^Pingviins^ : ve4i kur ta musu speeks bljeee *DEAD* SETback|^Pingviins^ : da psc *DEAD* SETback|^Pingviins^ : lbjeee *SPEC* [all-star-game] macho : man patiik pingviins *SPEC* [all-star-game] macho : chalis taadu team say pogu vispaar nezin p.s pwnt it Edited March 22, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 vinji speelee bez peles lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 komenti labie spēle drošvien bija aizraujoša, žēl, ka neredzēju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
^R.M.T^ Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 *DEAD* SETback|^Inmate^ : eu macho kas ar flash??? *DEAD* SETback|^JoR^ : driixt mest??? MUahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 <<[T.N.T]-=NAZ=-> MAN GRibAS SUKAT BLAAAT IEDODIET lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 *DEAD* SETback|^Pingviins^ : malaci *DEAD* SETback|^Pingviins^ : izmanies *DEAD* SETback|^Pingviins^ : tu 1 LOOL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 man mīļākie komenti bija, ka spēles vidū kad situācija saasinājās gandrīz pēc katra raunda bija šāda situācija kāds no uzvarētāju komandas: Jeeeeeee kāds no zaudētāju komandas: Bljaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flea Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 (edited) *DEAD* SETback|^Joker^ : blja lode pieree bet tam kverplim nazis nieree *DEAD* SETback|^Joker^ : pa pirmo Edited March 22, 2006 by Flea Link to comment Share on other sites More sharing options...
eastcoast Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 fak, kur es biju, kad notika shii speele!! tas par tiem flashiem labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 *DEAD* SETback|^Pingviins^ : malaci *DEAD* SETback|^Pingviins^ : izmanies *DEAD* SETback|^Pingviins^ : tu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OdyZ Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 <Set.> ja TNT vines es nepirdiishu nedelju savaa istabaaa Tāc dirsējs! Tu un nepirdīsi!? Yeah wright! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXtract Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 njaaa..tieshaam gadsimta speele! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr.Cox Posted March 23, 2006 Report Share Posted March 23, 2006 *DEAD* SETback|^Pingviins^ : ve4i kur ta musu speeks Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 24, 2006 Report Share Posted March 24, 2006 *DEAD* SETback|^Inmate^ : eu macho kas ar flash??? *SPEC* [all-star-game] macho : nu kas ir? *DEAD* SETback|^JoR^ : driixt mest???// [T.N.T]N1K3*[pRO]* : manliekas ka nee vismaz noteikumos ta bija raxtiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now