Jump to content
GIGN Forum

Ehehe!

xXx
 Share

Recommended Posts

Visi te dizhojaas ar baigaakajiem dmg, es padizhoshos ar mazaako smile.gif Krch assaultaa no viena jumta (taa kur taa luuka forshaa, kur konteri lien iekshaa trubaa) uz otru jumtu shaujot (to, kas ct baazee pie mashiinas) ar gloku ar kaadiem 10 hitiem uztaisiiju 30-40 dmg smile.gif

Guest blody

nu man ir gadiijies dah u ja reizes tas 1 dmg ... pirmaas piecas veel briiniijos tagad pat ieraugot neshtukoju kad un ar kaadu ieroci - nemaz nerunaashu par 2-3 vai 4 u.t.t. es tam vnk nepieveershu uzmaniibu

vienu skaistu shaavienu gan atceros veel nesen cw: es pa t dd2 paliku 1vs1 un kad roundtime palika vairs tikai 3 sec skreeju jau vairs tiiri simboliski uz a2 no ct baazes kaa jau csdd noteikumos mineets - no saakuma pastiijos uz augshy un tur man virsuu krita kaukaads subjekts - es protams uzmo4iiju vinjam ar ak paaris reizes bet tas maita paguuva man ar deagle galvaa ieshaut un pats kriitot nositaas... skumji-raundu mees protams padirsaam sad.gif (par tiem csdd noteikumiem neatminos - mosh no saakuma bija jaaskataas pa kreisi :? )

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...