valchers Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 (edited) Sveiki, man interesē vai uz linux var uzinstalēt cs 1.6 + pach? un vai tas darbojas? Edited March 21, 2006 by valchers Link to comment Share on other sites More sharing options...
PoStaLz Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 nahuj tads linux vispaar vajadziigs?met ara to meeslu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 26, 2006 Author Report Share Posted March 26, 2006 Linux ir vajadzīgs... palasi pats internetā kas? ko? kapēc? pārāk gari jāraksta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Kam tew CS uz Linux, tak CS labaak uz Windu, bet serveri gan labaak uz Linux , uz atsevishkja PC, neviss takaa te wisiem tagad ir CS serveri uz sava kompa un es tagad esmu kruts kam tas vajadziigs? Serveris ir serveris, kur vieniigais atrodas kas nepiecieshams CS serverim Un uz sava parastaa Galda datora tu speelee CS un visi ir laimiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
valchers Posted March 27, 2006 Author Report Share Posted March 27, 2006 NU ja es sev gribu OS uzlikt linux un uz kpmpja turēt web+dc++ hub serveri tad man arī gribas cs uzspēlēt, tādēļ es arī gribu Linux Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 nu cik worms ir teici (šaubos vai viņs kļudas) ka cs serveris labak iet uz windozi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norkizz Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 nu cik worms ir teici (šaubos vai viņs kļudas) ka cs serveris labak iet uz windozi nu lai taa buutu, jo man jau ir Winda Linuxu meeginaashu uzbaast kad buus veelviens PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now