THECalitis Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Sveiki tauta!! Šis ir mans pirmais topic-s šajā forumā! Gribēju uzjautāt: Kā var taisīt savas kartes priekš CS 1.6? Kādas progas ir vajadzīgas un kur tās var nokachāt! (atzīšos vēl nepaskatījos visu zinību mātē google-ā, bet moshka Jūs man jau tagad varat izlīdzēt?) Vispār tam vajag kaut kādas programmēšanas iemaņas? Šajās lietās esmu n00bs! (newbie) Gaidīšu atbildes!!... Sorry, ja par to jau ir runāts šajā forumā! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted March 20, 2006 Report Share Posted March 20, 2006 Tieshi ta, par to ir runats sha foruma, un visas atbildes vari atrast caur mekletaju, tas ir shis, gl un uz priekshu. p.s: proga ir "valve hammer", caur tiem vardiem ari vari meklet info mekletaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THECalitis Posted March 20, 2006 Author Report Share Posted March 20, 2006 O.K. Paldies par to pashu!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted March 22, 2006 Report Share Posted March 22, 2006 Sveiki tauta!! Šis ir mans pirmais topic-s šajā forumā! Gribēju uzjautāt: Kā var taisīt savas kartes priekš CS 1.6? Kādas progas ir vajadzīgas un kur tās var nokachāt! (atzīšos vēl nepaskatījos visu zinību mātē google-ā, bet moshka Jūs man jau tagad varat izlīdzēt?) Vispār tam vajag kaut kādas programmēšanas iemaņas? Šajās lietās esmu n00bs! (newbie) Gaidīšu atbildes!!... Sorry, ja par to jau ir runāts šajā forumā! ja kas es meku mapi IDEALI uztaisiit tikai izdomas nav :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now