desT- Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 (edited) nē, nu ir jau jēga - ir dažas kartes kurās tas noder. piemēram, inferno, ja komandā ir divi tādi čeli, kas māk to tālo lekšanu, tad var no tās kastes kas ir pie balkoniņa uzlekt uz tās nākošas kastes kas ir pretīm un tad viens var uzcelt otru augšā uz tā mazā jumptiņā? bez tās kastes lekšanas to arī var izdarīt, bet liekas, ka tur ir lielāks čakars, drošvien vēl var atrast dažādas vietiņas, kur var kko zamuķīt ar tiem longdžampiem, bet tas īpaši neuzlabo komandas sniegumu. es pat inferno tur varu uzlekt (fonā atskan jumperu izsaucieni - nūbs, kas tad to nevar!)? takā nekāds īpašais longdžamps tur nav vajadzīgs (fonā atskan jumperu izsaucienu - da tu nūb, tur tak vispār nevajag longdžampu)? uz taa jumtinja var uzlekt viens pats!! ir tikai jamaak lekt,esmu redzejis ka viens chuvaks lec...cerams ka domaju pareizo jumtinju(nu tipo uz a spota) Edited March 27, 2006 by desT- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spring Posted March 27, 2006 Report Share Posted March 27, 2006 ui ble esmu laame es lecu nepareizi!! piedoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted March 29, 2006 Author Report Share Posted March 29, 2006 (edited) es tajaa tevis dotajaa mapee ar pishchiku parasto aizlecu visus 260unitus. es nez vai taa ir halava vai kaa, bet es aizlecu.? ? Forhis ta nedaudz dir*** ? pasaukes rekords tagad ir jau tikai 252 uniti :]] un tu mums te 260 lec ne? jauki, ka tev ir tada kruta humorizjuta :/ starpcitu NEW link - 244 by ANtye aa un :] 250 uniti ar scout rekurs vel 250 by ANtye Edited March 29, 2006 by ANtye Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted March 29, 2006 Report Share Posted March 29, 2006 BĻE, RUNA KLĀJAS!!! Aizej pakonsultējies ar kādu LV profi , jo runa arī neklājas ! Es galdu varu uzklāt , nevis runu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redem Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 runa vedas? varbut ta bus pareizi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Aizej pakonsultējies ar kādu LV profi , jo runa arī neklājas ! Es galdu varu uzklāt , nevis runu. myth man liekas tu kaut ko nesaproti lol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jurko Posted March 30, 2006 Report Share Posted March 30, 2006 Aizej pakonsultējies ar kādu LV profi , jo runa arī neklājas ! Es galdu varu uzklāt , nevis runu. Mynthon Mynthon es domāju ka Tu esi gudrāks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 klau jautajums tajas londzamp kartes "skaitas" aizlekt ar skautu? vai ari ir ta ka aizlec piem. LV rekordu ar skautu un saka uuu fuu nuubs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Kur tādu mapi lai rauj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted April 1, 2006 Report Share Posted April 1, 2006 Seit Leka laimigs :] ghost, rekur Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANtye Posted April 2, 2006 Author Report Share Posted April 2, 2006 Skatoties cik tu aizlec ar scout. Ja tu aizlec mazak neka, piemeram, es ar ups tad tu skaities nuubs :] Ar scoutu nav ko lekt ~ 245 to easy ;] tapec jalec 250. un tas links uz mapi nestrada, mums sagaja sviesta datorinjs un viss aizgaja pa burbuli Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted April 5, 2006 Report Share Posted April 5, 2006 Man Latviešu valodā jau pāris 10nieki šogad , es visu zinu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted April 16, 2006 Report Share Posted April 16, 2006 Negribējās taisīt jaunu topic, tapēc vēlētos uzzināt ja ne linku, tad vismaz nosaukumu bunnyhop kartei! Karoče tajā kartē ir 2 krasti, un pa vidu ūdens, kurā atrodas daudz akmeņu, kuriem uzlecot virsū, viņi iegrimst! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts