{AppoLLo 13} Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 mans niks ir {AppoLLo 13} mana IP 192.168.123.146 cs speeleeju jau 4 gadu! cs dienaa speeleeju videeji 5 stundas! man ir 18 gadi dziivesvieta RĪGA par shii servera adminu veeleejos klluut taapeec ka nepatiik ka serveros speelee 4iiteri! amx komandas paziistu kaa pantinnu! bet izmantoshu tikai nepiecieshamiibas gadiijumos! serverim no manis buutu labums 1. es speeleetu katru dienu pa 4 - 6 stundaam 2. veelos serveri padariit bez 4iiteriem 3.saukshu savus draugus lai speelee cs ! tishi shajaa serverii! P.S ieniistu 4iiterus! veeleetos briivo slotu ,jo biezzi vien serveris ir pilns! paldies par uzmaniibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 tici man, sērverī ir 10 tādu admini, kas dienā vidēji spēlē 4-6 stundas par tavu pieredzi neviens nešaubās, par to ka tu māki adminēt, bet admini ir ļoti daudz un diez vai tev būs lemts, redzēts arī kaut kā nēsi uz sērveri (kaut es tur pats pēdējā laikā minimāli uzturos). enivei gL Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 (edited) cs dienaa speeleeju videeji 5 stundas! 1. es speeleetu katru dienu pa 4 - 6 stundaam atkaartojies! + Neesi iipashi redzeets un domaaju, ka tev nav ne mazaako izredzhu. Iisti nesapratu, ko prasi - SLOTU vai ADMINA TIESIIBAS? Edited March 11, 2006 by n00ke Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 1.serverī neesi redzēts 2.tavus draugus izlidinās, jo viņi nav reģistrēti 3.tava balsošana ir vienkārši tizla 4.admin komandu pārzināšana nav nekāds pluss, visi kādreiz sāk no nulles 5.tavs lielākais pluss ir 18 gadi, kas nav iisti nekaads pluss 6.ai apnika uzskaitīt visus šitus Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 ok, lai autors saprastu, sniegšu kodolīgu atbildi: "Nē". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts