HeUeR Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 Macho vai mees vareetu dabuut vote tiesiibas ja mees juus vineetu duelii???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
evilwarrior Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 Macho vai mees vareetu dabuut vote tiesiibas ja mees juus vineetu duelii???? Alus dzeršanas duelī varbūt , bet ja runājam par cs - NEKAD jūs macho neuzveiksiet ! btw, par vinni tāpat nedos vote Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 4, 2003 Report Share Posted November 4, 2003 alus duelii es to kexu sagrautu smagaak nekaa cs-aaa btw (nu ok - tas skaneeja augstpraatiigi a man pajaat) aa btw atbilde uz tavu jautaajumu ir JAA noteikti - tak luudzu jebkursh - speeleejam 2 vs 2. Atrodiet aatri sev otru speeleetaaju (kaadu konkreeto teevu teiksim) un tad tik speeleejiet ar mums dueljus. Mums tam ir laiks visa diena jo mees tikai pie kompja seezham. Taa vien gribas ar kaadu 1 vs 1 vai 2 vs 2 uzspeeleet. Arii tiesiibas dot zaudeetas speeles gadiijumaa ir pareiza strateegjija. KURSH TAA NEDARIITU? Man prieks ka taadi cilveeki kaa tu kas nu galiigi nav idioti prasa shaadas veertiigas lietas. Taisni vai leekaat aiz prieka gribas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 d000h ! eed veel nesquik ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 5, 2003 Report Share Posted November 5, 2003 man labaks priekshlikums, lecam abi no devinstavmaajas jumta, tas kursh paliks dziivs sanjems pilnas admin tiesibas... ai poh, atdoshu serveri... tu lec pirmais Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUNGEON Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 Negribaas worm tevi biku ablomiit,bet es vienaa paaraidee"Sam sebe rezessjor" Redzeeju kaa viens keks no 10.staavenes noleca kupenaa,ziemaa - un kas vinnam tagad tavs servers pieder? Ja es taa vareetu kaa tas ccoms kurss noleca tad gan buutu jautri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 Nu bet ir tak idioti, ja tā ir taisnība Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 a, es redzeeju, kaa viens dzheks vareeja staipiit savus locekljus ps. multene saucaa " Lieliskais 4etrinieks " Link to comment Share on other sites More sharing options...
DUNGEON Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 ir ir taa taisniiba Gordon,tas notika krievijaa un dzzeks kurss leca sanneema balvu konkursaa "a vam slabo". a un uyinaators nav ko skatities ziliissu multenes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 dungeon - man labaks priekshlikums, lecam abi no devinstavmaajas jumta, aaaij? bez tam tas tiek attiecinaats tikai uz sho indiviidu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now