Jurko Posted March 19, 2006 Author Report Share Posted March 19, 2006 Bet es zinu, ja Tu kādu laiku nespēlēsi, vēl pēc kāda laika domāsi, kādēļ gan neuzspēlēt?! Pašlaik sēžu viens pats mājās un šādas domas man uzmācās nemitīgi! Rokas niez un spēlēt gribās. Bet nē, jāmācās Eiropas Tiesību kontroldarbam uz rītdienu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Bling Bling ( Sisqo, ChuckD, Lil'Wayne, P. Diddy, BustaRhymes, IceT, JayZ, O'D'B ) izskataas aizdomiiigi Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 man rit jau 2. nedeelja, kopsh esmu saslimis ar bf2. un juutu, ka tik aatri nemaz neatvilks Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Baigaa pakaljaa liishana jau sanaak bet, es teiktu 4ais variants.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
htcr Posted March 21, 2006 Report Share Posted March 21, 2006 Visticamaak , ka 2.variants bez cs'a tak galiigi neinteresanti dziivot O'D'B tavai zinaashanai vairaak neskan '' visas forshaas dziesmas '' Link to comment Share on other sites More sharing options...
shenker Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 es bez cs jau 3-4 ned dziivoju.. laikam buushu atradinaajies. Vispaar es jau ar slims ar kompi. Tas man izpauzhas taa - speeleet un citu ko dariit nu galiigi nav, bet prom no kompja neeju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liquido Posted March 26, 2006 Report Share Posted March 26, 2006 Komoon! Man kad iestaasies impotence, es to vien dariishu kaa cs speeleeshu... kaut taa buus 106.6 versija! Tapeec par atmeshanu aizmirstat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts