Bucher Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 (edited) KICK] ---------------------------------------------------------------------- KICK] Tu tiki izkikots no servera, droshiibai 5 minushu bans!!! KICK] Izkikoja tevi: Ayanami KICK] Iemesls: dnd KICK] Atpakalj serverii vareesi tikt peec 0 dienam 0 stundam 4 minutem 16 sekundeem KICK] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa KICK] ---------------------------------------------------------------- iet winterdust! kads 7tais raunds! kadus vairakus pec kartas T nozhurkoja lidz laika beigam! tad nu es vienreiz panjemu un uzliku teamslay, kad bij 2 palikushi, viens no tiem bija em, bet nu vienalga! nacas ta izdarit, lai T neaizmirstu misiju, jo vairakus raundus nozhurkoja, neko neviens admins nedarija un shie saka justies neaizskarami! tad nu beztolkaa man ayanami nakamajaa saka: ko tu dari? tev darit nav ko? (vinsh nebija starp tiem ko noslejoja)! es vnk atbildeju lol, jo bija jarusho un nebija laika skaidroties un man tas ari nebija jadara! ja vinjam kaut kas nepatika manaa riiciba vareja nakt rakstit forumaa nevis vispar beztolkaa izkikot! pats vel bija T un vareja kaut ko padarit ar vinjiem, bet ta vieta vel trauce citiem adminiem! un vispar shitas keks nav nekads biezhais speletajs! ienak reti un to vel shita savas pravas izmanto! nu taa nu tani situacija tie 2 geki nokaveeja tikai kadas paris sekundes, bumzu uzlika pec beigam, bet nu kaut ka sen vnk prasijas kaut biki tiem T kaut ko padarit! Bet nu nezkapec man tada nelaga priekshnojauta ka vinsh (ayanami) kaut kads tur baigais nazis, tapec ja taa, tad neko! man par to kiku vienalga, gan pardzivoshu, vnk 4ota nepatika! Edited March 9, 2006 by Bucher Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 tu uzliki slayu tiimam lai gan pats tagad atzinies ka tur ari dazhi bija kas pildija misiju bet janoslejo bija principa peec lai visi saaktu kusteties:) iedomajies kads admins uzliks slay visam tiimam,nobanos tavu draugu,izkikos tavu draugu.tu vinjam paprasisi kaapeec. vinjsh atbildes ar lol.ka tu domaa kaa tu riikotos? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 9, 2006 Report Share Posted March 9, 2006 bucher, skaties, kam brauc virsuu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 neredzu shim topikam jeegu, pat neizlasot to cauri... saveejie sapratiis Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 KICK] Iemesls: dnd Es būtu licis banu uz nedēļu ar iemeslu "galīgs daunis". Tā kā šitā jau ir otrā reize kad tu paspīdi ar megadebīliem teamslay, tad lai izvairītos no turpmākajām problēmām es atbrīvošu tevi no šīs komandas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 a kas ir "dnd"? Es zinu, ka ir taadas ciginjas "Red and White", kas tika saukaatas arii par "Red and Dead", kas savukaart tika paarveidots par "Dead and Dead", ko vareetu arii pieerakstiit kaa "Dead 'n Dead", ko varetu saiisinaat kaa "dnd". Vai to noziimee shis saiisinaajums? Vai tas bija domaats kaa "aizej izpiipee vienu leeto ciginju (jo tu esi leetais) un apdomaa dziivi"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts