Jump to content
GIGN Forum

Vienu Komandiņu

Recommended Posts

Sveiki kungi!

Man ir viens mazs lūgums pie administrācijas.Lūgšu komandiņu adminchat vai privatesay,tā sanāk ka brīvdienas vakaros parasti paspēlēju ilgāk ir bijuši gadījumi kad vajadzētu paspektot kādu spēlētāju,bet negribas bļaut pa chatu sarkanajam adminam lai paskatās.Tiešām būtu nepieciešma lieta.

Bet tas arī ir admincats 4.gif - nav atčķirības vai tu to raksti kad tev ir tiesības uz adminčatu, vai nav

Man jau šķiet, ka visiem adminiem vaidzētu būt adminčatam, bet cik noprotu viņš nāk līdz ar citām komandām, kuras citi izmanto ne tam vajadzībām kurām vaidzētu ( sveicinās, parāda cik viņi svarīgi utt).

Cik pazīstu tevi - esmu pārliecināts, ka tu neesi no tiem, kas šīs tiesības izmantotu savtīgos nolūkos, būtu mana teikšana tev piešķirtu arī ban tiesības, bet es neesmu te noteicējs smile.gif

komam varu mierīgi piešķirt say komplektu, par viņu man nav jāuztraucas, ka viņš ienāks serverī un visiem ar lieliem baltiem burtiem uzrakstīs ČAU, kā daži labi to dara, kas ir arī iemesls kāpēc visiem adminiem nav adminčats pieejams - jo xtsay nav atdalīts no pārējām komandām.

vobšem uzliku.

āmen.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...