Koma[Dzirciema] Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Sveiki kungi! Man ir viens mazs lūgums pie administrācijas.Lūgšu komandiņu adminchat vai privatesay,tā sanāk ka brīvdienas vakaros parasti paspēlēju ilgāk ir bijuši gadījumi kad vajadzētu paspektot kādu spēlētāju,bet negribas bļaut pa chatu sarkanajam adminam lai paskatās.Tiešām būtu nepieciešma lieta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 (edited) say_team @ text (u@text) Pieejams ikvienam Edited March 8, 2006 by Dj_erix Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 Nu Erix ,bet ja tas bumbieris ir tajā pašā komandā un admins ar ban tiesībām ir tā aizrāvies ar spēli ka nepamana? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 say_team @ text (u@text) kad šitā raksta tad tekstu redz tikai admini Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Bet tas arī ir admincats - nav atčķirības vai tu to raksti kad tev ir tiesības uz adminčatu, vai nav Man jau šķiet, ka visiem adminiem vaidzētu būt adminčatam, bet cik noprotu viņš nāk līdz ar citām komandām, kuras citi izmanto ne tam vajadzībām kurām vaidzētu ( sveicinās, parāda cik viņi svarīgi utt). Cik pazīstu tevi - esmu pārliecināts, ka tu neesi no tiem, kas šīs tiesības izmantotu savtīgos nolūkos, būtu mana teikšana tev piešķirtu arī ban tiesības, bet es neesmu te noteicējs Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 nu koma domaaja par xpsay , kas arii diezgan noderiigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 Tieši tā myth. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 komam varu mierīgi piešķirt say komplektu, par viņu man nav jāuztraucas, ka viņš ienāks serverī un visiem ar lieliem baltiem burtiem uzrakstīs ČAU, kā daži labi to dara, kas ir arī iemesls kāpēc visiem adminiem nav adminčats pieejams - jo xtsay nav atdalīts no pārējām komandām. vobšem uzliku. āmen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts