^Ali^ Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 Tā nu beidzot tas ir noticis Man ir savs cs moovie Fragi ir dazi labi bet nu jaa nav nekas ipass IZsaku lielu paldies userim klmn par tā taisīšanu! Nokacat var TE Link to comment Share on other sites More sharing options...
supermens Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 zajebiS muvzons. trah un bah. ka4aju sito soundtraku un bliezhu spelet csu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 8/10 Fragi labi, bet specefekti par mazs, varēja būt labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest darek Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 fragi, labi, bet ja būtu ar efektiem sataisīts tad būtu vienkārši perfekti... kvalitāte ar tāda, kā lai saka, sūdīga bet kopumā ņemot 7/10 ! Nākamais mūviks noteikti būs labāks gl Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) Nu movie kopsumma bija kruts! mp3 - 9 specefekti - 6 fragi - 9 EDIT: nu tev par nelaimi es noskatiijos un tads ir mans vertejums. Man ir savs vertejuma kriteerijs un tev savs. (samierinies) . 2min 14sek - tas luk bija specefekts. Edited March 5, 2006 by bukuciS Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) -kvalitāte bija galīgi garām(fraps sux) -mainījās platums kadram -bija chats, pat vietās, kur tas nav vajadzīgs -nebija specefektu +netradicionāla mūzika(piesaistīja) +labi fragi +fun pārts da best +labi salikti kadri EDIT: prieks pirmā mūvija, norm, bet varēja labāk. P.S. ali tu esi 4 wild drive klana? EDIT2: bukuci, tu vispār mūviju esi redzējis? jeb tikai posto? viņam nebija specefektu vispār, ka tu izdomāji likt 6? Edited March 5, 2006 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 ha jaa biju ,bet viņs pajuka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 ha jaa biju ,bet viņs pajuka laikam jau nee jo 4wd regulari aiznem h2 cw serveri.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 (edited) Cik saprotu viņi par lan team tagad vairāk spēlē, jo parasti no klubiem rauj. Ak jā, Ali, nākošreiz, kad taisīsi, taisi pēc superrembo pamācības, kā arī ja vēlies dabūt cs skaņu, tad skaties šeit. Edited March 5, 2006 by -ha- Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 HUgo domat tu vari bet taka es 4wd speleju ilgi un pazistu vinus zinu ka nespele vairak tur dzeks wow kapaa viens nu karoc nav vairs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted March 5, 2006 Report Share Posted March 5, 2006 HUgo domat tu vari bet taka es 4wd speleju ilgi un pazistu vinus zinu ka nespele vairak tur dzeks wow kapaa viens nu karoc nav vairs! rekur izkopēju no h2 cw servera rezervācijas ! aCCeLeRaToR H2 PUB Admin PostPosted: Thu Mar 02, 2006 20:14 02.03 19:00-22:00 4wd Kā vienmēr Tornado-PRO ir bans uz H2... Nav iespējams uzlikt, lai uz konkrētu tagu bans ir neaktīvs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 5, 2006 Author Report Share Posted March 5, 2006 Viņs spele pie cita teama bet nu rezervee vienk serveri jo nu pa 4wd es cista zinu bet nu kada starpiba! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atamans Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 Ideja orģināla , fragi ar cmuki , tiesa uz beigām bik garlacīgi palika Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 nekad neesmu sapratis kāpēc jāliek kadri kur nošauj vienu keksu, ja tas nav nekas megaūbernereāls. Just jocking trešais muzons mūvijā bija perfekts. Pārējie divi arī patika, vismaz kaut kas, kā dēļ šis mūvijs atšķirsies. Absolūti nepiekrītu saistībā ar specefektiem. Nīstu tos mēslus un priecājos, ka vismaz šo filmiņu viņi netraucēja skatīties. klmn nice job Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayus Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 movie respect. trahh babah labi iederejas. nozviedzos meems. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r&r Posted March 6, 2006 Report Share Posted March 6, 2006 pirmaa doma bija, ka muuzikaa atkal buus kaut kaads metaals (njemot veeraa pozitiivos komentus par muuziku) un uzreiz kad izdzirdeeju pirmaas taktikas, bija skaidrs muuzikas deelj patika, bet savadak, fragi nu taa nu nekas iipashs, bet vismaz ka jau teicu, iista muuzika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted March 8, 2006 Author Report Share Posted March 8, 2006 Njā diemžel vairs nau iespējams nokačāt jo netgames ftp servers nomainijis pw un izdzesis šo video! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hugo Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 man noseivots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Piekritīšu macho - trešais gabals bij lielisks - pilnīgi sēdi un relaksējies... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted March 10, 2006 Report Share Posted March 10, 2006 interesants un forshs. pienjemami fragi. reti labs cccp muzons. cepums alii ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goliats Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 es girbeeju noskatiities, bet izmeta error: Not Found The requested URL /Aliii/Ali.zip was not found on this server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted March 11, 2006 Report Share Posted March 11, 2006 es girbeeju noskatiities, bet izmeta error: Not Found The requested URL /Aliii/Ali.zip was not found on this server. Njā diemžel vairs nau iespējams nokačāt jo netgames ftp servers nomainijis pw un izdzesis šo video! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts