wooz-Y Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 vajadzetu palidzibu ar sourcequery netieku galva jo man visu laiku ir erori vai ir kads kurma ir jau gatavs tikai kur ip janomana vai ari dazi citi sikumi un vel ari der alternavtivi varianti citti queriji neko ipashi sarezgitu man nevajag plz jelp me =) Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 vajadzetu palidzibu ar sourcequery netieku galva jo man visu laiku ir erori vai ir kads kurma ir jau gatavs tikai kur ip janomana vai ari dazi citi sikumi un vel ari der alternavtivi varianti citti queriji neko ipashi sarezgitu man nevajag plz jelp me =) Nu jopcik kaa nosmeejos, labaakos momentus pat atljaushos izcelt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wooz-Y Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 =DDD LOL nebiju pamanijis es to raxtiju vakat nakti ap 1-2 =D tapec tadi efekti!= D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalejs Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 =DDD LOL nebiju pamanijis es to raxtiju vakat nakti ap 1-2 =D tapec tadi efekti!= D un sheit? ?:> shis tochna nav nakti rakstiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Ai labi, apnika man šitais debīlais topiks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts