meniks Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Tātad šodien skolā bija forši Visi pidiņi aizbrauca ekskursijā uz Rīgu, un tādēļ skolā bijām tikai mēs divi - es un flovers ( ok, tas neko jums neizsaka došu ieskatu nākamā posta pielikumā ). tātad mēs aizgājām augšā uz zāli un tur tas notika, viņš, aiz nav ko darīt, sāka mētāt savu maku, kuru kā gadījās kā ne uzmeta tieši uz lustras. Bet tā kā mūsu skola senāk bija slimnīca, tad bez piecmetrīgiem ( vai pat vairāk ) griestiem neiztikt, un tad mēs taiījām stalažas, pa kurām es rāpos pakaļ viņa makam. nu tātad to visu jūs varat vērot ši posta pielikumā: pārsauciet to .zar par .wmv lol.zar Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 lol, pats interesantākais moments kā tu stiepies pakaļ tam makam nav nofilmēts Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 un te arī flovers: un atkal .zar jāpārsauc par .wmv flovers.zar Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 tajā brīdi mani fotogrāfēja no visām pusēm un es biju galvenais varonis un arī cilvēks, kas filmēja pārslēdza fočukam no video režīma un foto un iemūžināja mani, bet nu varu teikt ka diezko ērti nejutos tur augšā, galdi ar ta kautkādi lētie un 1 kāja garāka par otru, bet ok, kājas gan trīcēja tur augšā Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 labs , un ka tad beigas dabujat to maku ? btw ka var uzmest maku uz tik mazas lustras, tur jau speciali manuprat tika mests. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 nu dabūju dabūju, par maku - haļavas čever Link to comment Share on other sites More sharing options...
moby Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Skats labs, tiešām žēl, ka nerādīja kā stiepies pēc maka. Mums skolā ar tikpat ļevi galdi. flowers gan bija rēcīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
flashback Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Taads paarmiizies pidinjsh, pff. A ko tad tu palaidi garaam iespeeju redzeet lielo un vareno Riigu? Taada iespeeja ne katram tiek dota, bet tu kaa luuzeris paliec savaa nomalee. Shame on you. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 zheel, ka nenokriti, buutu daudz smukaaks skats ( labi labi, njemu savus vaardus atpakalj ) bet tas flovers kkaads idinjsh, nah uz vinju skatiities. p.s Tev , floveram -10cm Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 (edited) žēl ka neredzēju šito dzīvajā... flowers kā flowers mūžam debīls! Ne mazākas smakas no smadzenēm. Es man sķiet būtu atradis veidu kā nokrist zemē (par video), bet menik`am cepums. P.S. šitā bija 2x kad taisa torni.. viendien sipojām žalē un es tur pat uz tās pašas lustras uzsitu sipu.. to kā noņēma es arī palaidu garām. nav lemts Edited February 28, 2006 by HoLLow_LiFe Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 andris bija mans galvenais vadītājs un kordinators, galu galā viņš 1reiz jau kāpa bet es iedomājos, kas būtu pa troksni, ja es nokristu vai kāds galds nokristu, apkārt ta stundas gāja. un vispār kas būtu ar mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Galdi jau nu čista ļevākie no ļevākajiem! (kas tā par skolu vsp ir?) Kas attiecas uz kāpienu - Es jau čista būtu nomīzis. Nezinu cik naudai tur būtu jābūt lai kāptu! flovers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Vienreiz Saulkrastos spēlejām futbolu mežā un pēc kārtīga sitiena bumba palika zarā ~25m augstumā. Tā nu visi pēc kārtas metām līdzpaņemto 2l ūdens pudeli, lai nosistu bumbu lejā, bet par milzīgu uzjautrinājumu visiem pudele drīz atradās zarā blakus bumbai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted February 28, 2006 Author Report Share Posted February 28, 2006 Vienreiz Saulkrastos spēlejām futbolu mežā un pēc kārtīga sitiena bumba palika zarā ~25m augstumā. Tā nu visi pēc kārtas metām līdzpaņemto 2l ūdens pudeli, lai nosistu bumbu lejā, bet par milzīgu uzjautrinājumu visiem pudele drīz atradās zarā blakus bumbai. un kāds ir turpinājums ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 Vienreiz Saulkrastos spēlejām futbolu mežā un pēc kārtīga sitiena bumba palika zarā ~25m augstumā. Tā nu visi pēc kārtas metām līdzpaņemto 2l ūdens pudeli, lai nosistu bumbu lejā, bet par milzīgu uzjautrinājumu visiem pudele drīz atradās zarā blakus bumbai. Tas tā vienmēr notiek! (manā gadijumā ar botu) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 nu kāds turpinājums? Man bija vienalga, jo nebija mana bumba vai īpašnieks dabūja lejā vai nē nezinu, jo notinos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 mazs offtopiks kaapeec anfisai avataraa ir Intars Busulis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddish Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 mazs offtopiks kaapeec anfisai avataraa ir Intars Busulis? viņa faņo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 kevl, es tur būtu ar aizsietām acīm uzlīdis augšā, bet tas tā ai lol, runājot par tiem gadījumiem, ka priekšmeti kkur uzkrīt - vienreiz sporta stundā galīgi negāja basketa spēlē un vienā jaukā momentā pēc kārtēja kāsiena (parasti mēs dalījāmies 3 komandās pa 4-5, jo sports bija kopā ar paralēlklasi) es no visas sirds iespēru pa basketbola bumbu bumba ar nenormālu ātrumu traucās pretīm grieztiem, atļaušos minēt, ka sitiens bija spēcīgāks kā roberto karlosam ( ) un bumba iesprūda pie pašiem griestiem (tur bija tāda slīpa dzels konstrukcija), atļaušos (2x) pieminēt, ka mums (RHV) ir pamatīga zāle un jumta segums no grīdās ir apmēram... nu karoče ļoti augstu nebūtu es bijis lielos draugos ar sporta učuku, varētu pats līst augšā (iespējams nāktos mani kā plācenīti nolipināt nost no grīdas pēc tās atrakcijas) un ķeksēt to mjačiku lejā... učuks jau ar nebija vakarējais, uzkāpa komentētāja kabīnē un ar slotas kātu tur kādu laiciņu makarējās, kamēr boolz nokrita lejā, mēs (protams mani priekšgalā) uzgavilējām skolotājam, he's da man! pēc tam speciāli pārbaudīju vai bumba nav kantaina, lieki piebilst, ka bumba nebija manējā, ja būtu manēja, būtu sitis 5x spēcīgām P.S. Pain, tas anfisa "ovotorā" nav Intars Link to comment Share on other sites More sharing options...
limperis Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 njaaa flowers bija jociigs> he he tu biji ta labi paarmizis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukuciS Posted February 28, 2006 Report Share Posted February 28, 2006 njaa... runājot par bumbu padiršanu tiešām skaidri atceros gadījumu klases ekskursijā, kad dauzijām toreiz jauno Nike buceni, un iznāca, ka nebiju kārtīgi visu aprēķinājis un bumba aizlidoja līdzi straumei un kādas 10 min skrējām pa straumes virzienu, bet tā arī neiznāca velreiz vaigu vaigā tikties ar sudraboto princesi.... Ņemot piemēru no slow varu piebilst, ka ar beisbola bumbu ir nācies izsist lielos sporta zāles stiklus (RCHV) lidz griestiem (vismaz 10m), bet nu tas citai reizei Link to comment Share on other sites More sharing options...
meniks Posted March 1, 2006 Author Report Share Posted March 1, 2006 btw, Odinj, tiko padomāju un sapratu, ka 25m ir ~6stāvu māja bukuci, beisbola baumbu lai aizsitsu nav jāmāk pat to izdarīt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 ble kur var taa maku uzmest, un taa otraa video beigas arii reaalas Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted March 1, 2006 Report Share Posted March 1, 2006 Galdi jau nu čista ļevākie no ļevākajiem! (kas tā par skolu vsp ir?) Kas attiecas uz kāpienu - Es jau čista būtu nomīzis. Nezinu cik naudai tur būtu jābūt lai kāptu! flovers Tā ir mūsu superīgā, baltā, satriecošā Gulbenes ģimnāzija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom Posted March 2, 2006 Report Share Posted March 2, 2006 meniks you brave man! Bija labs, bet tas flovers tāds debīls likās! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now