Qww Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Sveiki! Kādu laiku atpakaļ saplīsa austiņas un neesmu nopircis jaunas, rezultātā spēlēju ar earphoniem. Lieta tāda, ka spēlēju ar earphoniem, un ir tāda pretīga čarkstēšana, kādu laiku spēlēju ar vienām, un tad nesen pārmainiju uz pavisam jauniem Apple Earpodiem un tāpat ir tā čarkstēšana, bet ir tikai tad, kad esmu iekšā kādā spēlē CS:GO, Overwatch, LoL u.c. Kāds nezin, kas varētu būt par problēmu un kā to varētu atrisināt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Nez, slots kur spraud ausis kaput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Print`Screen Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Man draugam same shit, un vēljoprojām nevar atrisināt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted June 4, 2016 Author Report Share Posted June 4, 2016 Nu dators reāli tikai 7 mēnešus ir. Spraužu tā teikt kastei priekša čarkstoņa ir, spraužu aizmugurē kastei čarkstēšana nav, bet atkal vads par īsu un nevar normāli iztaisnoties Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Kurš vispār lieto front panel priekš audio/mic? Rear vienmēr būs labāks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Kurš vispār lieto front panel priekš audio/mic? Rear vienmēr būs labāks. Es, jo instant var pārslēgties uz tumbām izraujot vadu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted June 4, 2016 Report Share Posted June 4, 2016 Es, jo instant var pārslēgties uz tumbām izraujot vadu. Tam domāts ir arī audio switchers, izvēlies kurus audio device gribi, tad hotkey un spiežot pogu mainīsies starp tumbām & austiņām Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pauly Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Kurš vispār lieto front panel priekš audio/mic? Rear vienmēr būs labāks. Es lietoju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qww Posted June 5, 2016 Author Report Share Posted June 5, 2016 Vells, varētu tās austiņas būt par 20 cm garākas un nebūtu kā vecai omītei saliekušamies jāsēž, bet nu viss skaidrs, aizmugure kastei is way to go. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmares^^ Posted June 5, 2016 Report Share Posted June 5, 2016 Austiņām ir arī pagarinātāji, yo! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ModrisC Posted June 14, 2016 Report Share Posted June 14, 2016 Nav šaubu, ka vaina ir priekšējā ieejā, ja reiz aizmugurē spraužot nekas nečarkst... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krofj Posted August 16, 2016 Report Share Posted August 16, 2016 interference no visa, kas pa ceļam uz plates, tāpēc arī tā čarkstoņa. Priekšējais džeks uz to spēlē vēl vairāk. Es gan iegādājos dārgāku risinājumu, bet viens no ieteikumie ir iegādāties vadu un mēģināt aizmugurē, ja nē, tad kādu lētu DAC vai ārējie skaņas karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now