Dupsis Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 haY gribeeju pateikt ka blast3rs ir iesaakushi projektu CS 1.6 latviski Liela dalja jau ir izdariita ir paartulkotas un ierunaatas puse RADIO zinjas izklausaas reeciiigi + ljoti daudzkas no etxta ir iztulkots Taka serevros speleet ir jautri un daudz forshaak ka ir latviski Sho modu varat nokacaat www.blast3rs.be saakumu lapaa pie news izsakat savus + / - ieteikumus un ko veel vareetu uzlabot Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 12, 2006 Report Share Posted February 12, 2006 izlabo mūsu dzīvi un nomirsti kopā ar saviem blast3rs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupsis Posted February 12, 2006 Author Report Share Posted February 12, 2006 nokacaa un apskaties Link to comment Share on other sites More sharing options...
robbins Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Latgaliski taču jau ir rēcīgi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 lieku galvu kjiilaa, ka buus "ideaals" anglju valodas tulkojums ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
~ jeyna ~ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Liek galvu kjiilaa ka buus urliska bals + ieraanats MIC pa 2ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Ideja jau nebūtu slikta, tikai šaubos, ka (mēģināšu uzrakstīt pareizi) bl45t3r5 izpildījumā tas varētu būt iečekošanas vērts. Moš ja kāds paskatītos un izteiktu savu viedokli, ka šitais ir norēcamais gabals, tad es noteikti pārbaudītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Kaads tolks no Cs latvieshu valodaa... Ko jus censhaties pieraadiit???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Moska labaak '' pupinjvalodaa '' buutu interesantaak ! Nax paarveidot to kas jau taa ir pilniiigs ! ? btw manliekas ka nava pilniigi nekaada jeega novilkt to Failu ! GL Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) nez, moška kādu dienu nolādēšu, ja jau tas fails sver tikai 10MB. a btw, ja es uzlieku to tulkojumu, kā es pēc tam varēšu dabūt atpakaļ anglisko versiju? nāksies visu knatra straiku pārinstalēt? bl45t3r5 I3l45+3I25 Edited February 13, 2006 by slow hands Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 (edited) Katrā ziņā iniciatīva kaut ko darīt nav nosodāma, un tie kas saka sūds nepārbaudot, loģiski spriežot, paši ir sūdi. Nemēģinu pateikt, ka viņi uztaisījuši kaut ko labu, bet nevajag nodirst to visu štelli pāragri. Pārbaudiet un tad brīvi izsakiet savu viegli manipulējamajā prātā "izveidojušos" viedokli. EDITED: blin L33Nl20CI5 pirms manis iepoustot paspējis un I3l45+3I25 Edited February 13, 2006 by AllwOrth Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupsis Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 Nu shii ir pirmaa versija taadeeljk varbuut viss nebuus iztulkots IDEaali un forshi . . . Nakoshajaa versijaa akd ieies ieksaa CS avrees izveleteis valodu vainu L vain u ENGL . . . Virms saakat kautko dirseleet paarbaudat ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 lol, ja tur būs tikpat ģeniāla rakstība kā postā pirms manis, tad es arī gribēšu iečekot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.em^ Posted February 13, 2006 Report Share Posted February 13, 2006 Nu shii ir pirmaa versija taadeeljk varbuut viss nebuus iztulkots IDEaali un forshi . . . Nakoshajaa versijaa akd ieies ieksaa CS avrees izveleteis valodu vainu L vain u ENGL . . . Virms saakat kautko dirseleet paarbaudat ... Es saprotu, kad var pieljaut gramatikas kljudu, bet nejau gandriz katra varda .. nu bet g! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dupsis Posted February 13, 2006 Author Report Share Posted February 13, 2006 Da tur es nerakstiiju tik sasteigti kaa te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now