aaE Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Lieta tāda, ka manā ģerevņā lattelecom internets ar diviem pc un tv nav paciešams. Taujāju pēc padoma par rūteri. Kurš no mums latvijā pieejamajiem tīkliem ir daudz maz nozmāls t.i tele2,lmt,bite? Bezlimita protams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Rūteri? Tu runā tagad par to usb-stick'u? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Use lmt 4g ruter brinumu. Bus internets. Tada melna kastite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted August 20, 2015 Author Report Share Posted August 20, 2015 Nu paņemt vienkārši ko piedāvā operatori, internetu mājai jo tur kur es dzīvoju optiskais vēl nebūs miljons gadus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LAVRx Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Iesaku gan BITEs, gan LMT 4g netus paņemt uz testu. Kas labāk ies to arī pēc tam paņemsi. Par tele2 nezinu vai viņi dod testēt. Pašam laukos ir bijis LMT 4g. Strādāja labāk par Lattelecom DSL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEYRAZZ Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 what LAVRx said. Bitei, Tele2 un LMT var paņemt 4G modēmus uz testu 14 dienas, skaties kurš stabilākais&ātrākais tavā dzīvesvietā un izdari izvēli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted August 20, 2015 Author Report Share Posted August 20, 2015 Nebūs tā kad paņemšu uz testu, iegriezīs man ātrumu un kad būs līgums tad nogriezīs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 padoma par satelitskivi kas dod ari internetu, kautkadi 22 eiro bija laikam, internets plus tv . man vienreiz zvanijas uzmacaas, baltcom laikam bija Link to comment Share on other sites More sharing options...
*jancis38* Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 Esmu ņēmis visus uz testu. Varu uzreiz pateikt, TELE2 sūkā. BITE bija ok un bija ciešams ātrums, varēja pat geimot. LMT 4G jau lidoja un tur var pat download'ot normāli. Vienkārši paņem uz testu, skaties, kurš labāk darbojas priekš Tevis un tad izvēlies sev labāko variantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 20, 2015 Report Share Posted August 20, 2015 (edited) Nesen biju paņēmis lmt 4g uz testu, no rīta,pa dienu viss bija ideāli, 30+ megabiti,bet vakaros gan,hz kas tur notiek,parslodze vai kas, nevarēja pat normāli filmu onlainā paskatīties. ā un ja ņem no tiem,kas tur zvanās un piedāvā, viņi iedod to 5 vai 6 eiro atlaidi,mēneša maksai. Edited August 20, 2015 by ForesT Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankeris Posted August 21, 2015 Report Share Posted August 21, 2015 LMT vnk konkrētais tornis mirst nost vakarā. Man arī tā bija, bet laikam uzbūstoja un nav vairs manīti tādi slowdowni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted August 24, 2015 Author Report Share Posted August 24, 2015 Bite galīgi iesūkā, uz testu paņēmu, ātrums 1.7mbit apmēram. Tele2 nebija nodēmu uz vietas. Bet lmt biš sālīti tie gandrīz 30€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ForesT Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 Bite galīgi iesūkā, uz testu paņēmu, ātrums 1.7mbit apmēram. Tele2 nebija nodēmu uz vietas. Bet lmt biš sālīti tie gandrīz 30€ Ja ņem no tiem izplatītājiem,vai hz kas viņi ir,kas zvanās. Iedod atlaidi un ir 20 eiriki mēnesī,ātrākais pieslēgums.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted August 24, 2015 Author Report Share Posted August 24, 2015 Zvanījās kādus 2 mēnešus atpakaļ, tad vēl nevajadzēja un tagad ne smakas Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 http://www.speedtest.net/my-result/4561119603 Lietoju Tele2, atrodos kādus 80km no Rīgas, netālu no Lietuvas robežas. Maksāju 20 eiro mēnesī. Biti šeit vispār neķer, telafanoam pat zonas nav, un lmt bišķi sūdīgāks nets, un mazliet dārgāks. Bet nu jā, iesaku paņemt visus uz testu, un patestēt savos laukos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted August 24, 2015 Author Report Share Posted August 24, 2015 (edited) Pie speedtest man rāda Bite Lietuva. Es 30 km no rīgas dzīvoju, blakus Jūrmalai, domāju problēmām nevajadzētu būt, vai arī antenu piepirkt modēmam? Jautājums, vai kāds nezin vai ir iespējama torņu karte bitei? t.i apskatīt kurš tornis vis tuvāk atrodas Edited August 24, 2015 by aaE Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted August 24, 2015 Report Share Posted August 24, 2015 daudziem rāda Lietuvu. tas normāli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Pie speedtest man rāda Bite Lietuva. Es 30 km no rīgas dzīvoju, blakus Jūrmalai, domāju problēmām nevajadzētu būt, vai arī antenu piepirkt modēmam? Jautājums, vai kāds nezin vai ir iespējama torņu karte bitei? t.i apskatīt kurš tornis vis tuvāk atrodas Ja tik tuvu Rīgai dzīvo, tad vajadzētu būt ok bez antenas. Čomaks dzīvo Ādažos, un Bite 4G lido bez problēmām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaE Posted August 25, 2015 Author Report Share Posted August 25, 2015 Tagad no rīta bija gandrīz 5mbit, vakar vakarā 0.78. Nevar būt, ka man neķer torni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 Tagad no rīta bija gandrīz 5mbit, vakar vakarā 0.78. Nevar būt, ka man neķer torni. Dahuja kas atkarīgs ir no laikapstākļiem. Saulainā laikā man downloads ir ap 5 mb/s sūdīgā zem 1 mb/s turās. Torrentā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dienaszaglis Posted August 25, 2015 Report Share Posted August 25, 2015 man vel teica ka ļoti atkarīgs cik cilvēki noslogo torni, jo mazāk jo labāk, tātad jo mazākā pilsētā dzīvo jo labāk Link to comment Share on other sites More sharing options...
665 Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 (edited) Paņēmu patestēt tele2, uploads vienu brīdi bija 1mbps, krīt lejā līdz šādiem ātrumiem. Skaitās pilnā paka pa 19.99 mēnesī. 4g signāls 2 strīpas. Tik mazs upload dēļ signāla vai noslogojuma? Papildus antena palīdzētu? Cik upload vajag lai būtu normāls pings, piemērām, cs.? Edit: Pamainīju vietu, vai arī vējš no citas puses uzpūta, dabūju 3 strīpas. Tas tā normāli, ka upload/download tik liela starpība? http://www.speedtest.net/my-result/4687920102] Edited September 23, 2015 by 665 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Butcher^ Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 (Kind of) Off-topic. Best things in life are free jeb paldies kaimiņiem (dzīvoju privātmājā), ka neliek paroli. http://www.speedtest.net/my-result/4688296264] Link to comment Share on other sites More sharing options...
BOT^a Posted September 23, 2015 Report Share Posted September 23, 2015 bezvadu tīkliem nekad nebūs mazs/stabils ping Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now