uyinaators Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Sveiki, tautieshi! Varbut kads var ieteikt, kadu vietu, kur var iegadaties cugaljas shashliku (ap 15kg ) un vistas (ap 5kg), kas nav piebazts ar E-vielam, ir parlieciba par galjas kvalitati un ir sapratiga cena. Veikalaa piejamo, safaseto hunju nepiedavat. Jaa, jaa, vajag marinet pasham......ne es maku, ne es gribu Paldies Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Cik glupam jābūt lai nesamarinēt šašliku? Gaļa, sīpoli (DAHUJA sīpolu) pipar, zaļumi. ĻOTI labi samīcīt. Sāli pirms pašas cepšanas tikai. Vistai marināžu kaudze internetā - jebkura praktiski der. PS: bez e-vielām tikai caur pazīšanām manupāt taisa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ManuVietuIenjemRegistretais Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Nu marinades jaunu var atrast bezjega daudz un sakarigas. Svarigakais ir galu sakarigu atrast! Iemarinet ari loti atri... Labak pasam to darit, tas nu toc. Iemarinet pec pamacibas jaunu tiesam var jebkurs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uyinaators Posted July 2, 2015 Author Report Share Posted July 2, 2015 (edited) Boring, ja tev nav, ko ieteikt, tad ari neraksti. Pirmkart, man nav velmes 20kg galjas griezt un njemties ar to, otrkart, es zinu, kur interneta atrast receptes, takaa mana lidzshineeja marineshans pieredze aprobezhojas ar vistas galjas marineshanu, ko uzcept majas uz pannas, tad nevelos risket un pagatavot 20kg negarshiga shashlika. Edited July 2, 2015 by uyinaators Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pusdzīvais Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Uzsit benčikam PM, varbūt sarunāsi ko labu ar viņu. Viņa mammas šašliks nekad nav pievīlis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted July 2, 2015 Report Share Posted July 2, 2015 Nepareizi uzstādīji jautājumu - kurš pa dvacārīti man samarinēs 20kg gaļas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now