ThaKennyStuns Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Balkons ir traka lieta. https://www.youtube.com/watch?v=0WpBlk4xdOg Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 es domāju, ka jums vajadzētu ēst mazāk kartupeļus un vairāk pāriet uz kāļu diētu, jo tie joki un tas balss tembrs ir nu pilnīgi dirsā Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThaKennyStuns Posted March 9, 2015 Author Report Share Posted March 9, 2015 (edited) es domāju, ka jums vajadzētu ēst mazāk kartupeļus un vairāk pāriet uz kāļu diētu, jo tie joki un tas balss tembrs ir nu pilnīgi dirsā Redzu ka pāris postos baigi heito ? Gadijumā nēesi cilvēks ar nožēlojamu dzīvi ? Edited March 9, 2015 by ThaKennyStuns Link to comment Share on other sites More sharing options...
pashabicepsisble Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Redzu ka daudzos postos baigi heito ? Gadijumā nēesi cilvēks ar nožēlojamu dzīvi ? "nēesi" :DDDDDDDDDDD labi, joki pie malas. nu nē, nēēsmu itkā, bet nu vnk man cs riktīgi uzdzen dusmas, līdzīgi kā tad, kad cīgas beidzās, tākā tā, vēl aŗi tas, ka lv cs komūna tāda vāja un tad jau tie lieli prieki nav zin, bet nu 5 kubi tev par centību, gaidīsū nākamo videjo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slaists Posted March 9, 2015 Report Share Posted March 9, 2015 Balkons ir traka lieta. https://www.youtube....h?v=0WpBlk4xdOg liked favourited subscribed :^) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magonis Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 Tur balkonā viens nebija gadījumā? :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
B3NDE Posted March 10, 2015 Report Share Posted March 10, 2015 (edited) wtf tvaicenē internets pieslēgts beidzot? Edited March 10, 2015 by B3NDE 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThaKennyStuns Posted March 11, 2015 Author Report Share Posted March 11, 2015 wtf tvaicenē internets pieslēgts beidzot? Jap.. Optiskais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts