kucebagata Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Sveiki. Diemzel manam antivirusam, ta teikt, ir beidzies deriguma termins Gribas zinat, vai ir iespejams kautkur nokacat bezmaksas, kas ir darba spejigs. Itka nokacaju google AVG, bet tas ari tikai uz 29 dienam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 windows mājaslapā ir bezmaksas av. Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r1ng Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Standarta teksts - nemaki zagt - peerc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 priekskam tev vispar antivirusu? Windows firewall un wind security un viss, nevajag list kreisajaas lapaas un viss bus ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
kucebagata Posted January 30, 2015 Author Report Share Posted January 30, 2015 Boring, tadu teicienu es vel nebiju dzirdejis, lika pasmaidit Par windows firewall, neesmu baigais eksperts, bet kops manam McAfee beidzas licenze, vins man met ara, ka firewall ir atslegts. Wind security, vispar nav sajegas kas tas tads ir... Link to comment Share on other sites More sharing options...
atkars Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Lietoju Baidu. Ērts un brīvs forever. Link to comment Share on other sites More sharing options...
attach Posted January 30, 2015 Report Share Posted January 30, 2015 Nuu, man ir Microsoft security Essentials, vienmer noskenee visus failus ko velku utt, uzrada vai ir kas aizdomigs/vai nav, reizi nedeeljaa ar vinu arii visu pc izskeneeju un taa, bet kad man bija antiviruss tad labakais bija ja nemaldos.. Avast.. Jo bija ljoti nemanaams, bet labs, tepat gignaa senaak bija topiks par antiviirusiem kur gudri cilveeki arii pastastija par to pashu avast, kaa loti labu antivirusu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 Microsoft security Essentials man šķiet īsti nav antivīruss, bet kaut kas uz to pusi jau ir. Nesen paziņam, kam bija Microsoft security Essentials un sūdzējās, ka kompis neiet īsti kā vajag uzliku bezmaksas aviru. Atrada pie ~300 inficētām zarazām Link to comment Share on other sites More sharing options...
piedirsas Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 pa kadiem saitiem nez shis lozhnaa?! reali jau hz cik gadus bez antivirusa dzivoju un viss chilla. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted January 31, 2015 Report Share Posted January 31, 2015 sīkais laikam šad tad netā esot meklējis xxx saitus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now