efer Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 (edited) Sveicināti! Mani sauc Rolands aka efer or TRAKAIS EZIS. 24 gadi Pašnodarbināts / Izklaides organizācija CSS - no pirmsākumiem ( pa vidu 2 gadu pauze) Ņemot vērā to, ka gribu pretendēt tikai uz votemap / changelevel tiesībām, tad labums būs tāds, ka vēlajās nakts stundās un agrajos rītos, kad nav adminu, bet ir spēlētāju, kuri gribētu kādu fun mapi paspēlēt, es tur būtu un varētu šo to darīt lietas labā. Noteikta laika nav, taču līdz 1:30 kā minimums. http://stats.gign.lv...fo&player=75952 - iespējams stundas uz šī nika ir par maz, taču saliekot visus manus nikus kopā, vajadzētu būt pietiekošam laikam, ņemot vērā, ka pēdējo mēnesi nonstopā spēlēju. efer- pagaidām nav regots, vajadzības gadījumā, problēmu nebūtu ADMINI - ņemot vērā, ka nečupojos ar adminiem, tad šis grūts punkts, taču domāju, ka labu vārdu varētu aizlikt Ūpis, Slāpeklis un JEW/JITSU. Paldies. Edited January 10, 2015 by efer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Upis92 Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Šī kandidatūra ir reāli vietā! Esmu par! Taču parasti visi sāk ar admina standart komplektu, kuram tiek pievienots (ar laiku) klāt map flags. Vienozīmīgi esmu par, jo čalis uz pēdējo pieteikumu fona ir zelts! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lmz Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 No sakuma vajag reg.nick pec tam tikai rakstit iesniegums. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BullsEyE* Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Votemap/map iegūst tikai pēc kāda laika, kad ir sevi pierādijis ar starta komplektu. Vismaz agrāk tā bija. Ja runa iet par starta paku, tad esmu par Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hawaii Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Esmu pozitīvi noskaņots par šo kandidātu, bet šā vai tā uzskatu ka adminu ir pietiekami! P.S vispirms būtu jāreģistrē nick, kā jau prasībās ir prasīts . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.qoodbeep. Posted January 11, 2015 Report Share Posted January 11, 2015 Es par šo kandidātu labi spēlē, aktīvs arī, šaut māk neko sliktu nesaku! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaR'z Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Teikšu to pašu ko saka Hawaii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
efer Posted January 12, 2015 Author Report Share Posted January 12, 2015 REGISTERED NICK - efer Sorry veči, es nezināju, ka votemap un changelevel ir tikai upgreidotākajiem adminiem. Domāju, ka šīs divas komandas ir 1st level komandas , nevis up level. Cik zinu un cik esmu novērojies, tad parasto adminu ar kick/ban ir pietiekami un nav nepieciešami jauni admini, gāja runa tikai par augstāk minētajām votemap/chlevel komandām. enīvei - paldies par atbalstu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keducis Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Kandidāts tiešam nav no sliktākajiem,tikai mazliet palasīju čata vēsturi,nebiju gaidījis kko tādu,jo samērā bieži no Tevis bija rakstīts,kas rupjš! Tāpēc es pagaidām neatbalstīšu un liekas,ka adminu pietiek,tiešām! P.S. Nekā personīga vecīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEW/JITSU Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 es domāju ja tādā pašā garā nospēlēsi vēl 150h kā minimums .. palīdzēsi pārējiem adminiem ķert .. un reportēsi .. + protams normas robežās uzvedīsies serverī, tad tev arī piešķirs .. bet viss ar laiku, jābūt pacietīgam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
raivisdotcom Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 uzlikšu starta paku, jo vajag pamainīt vecās asinis css`ā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts