JimBugA Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 120 ir par mazu win un geimam vienam? Es vnk nesaprotu nafig vajag lielaaku ssd Lan party? Uz 3 dienaam? Alus un pelmeņi? Buutu kruta kaa vecajos laikos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Neatkarīgi ko Tu darīsi, Tas cietnis lēnām piepildīsies ar drazām un vienā brīdī Tu pat nepamanīsi, kā tavs sistēmas disks no 40gb sāks aizņemts - 60GB, utt. Un zini kā ir ar cietņiem, jo tukšāks tas ir, jo ātrāk tas strādā, kaut gan arī pilns SSD būs daudz ātrāks par tukšu HDD. Protams Tu vari uzlikt arī kādu spēli virsū, bet atceries, ka spēļu folderiem uzaug vēders, updeiti un šit. Nu enivei, parasti 60-120gb ssd izmanto sistēmai ( apple neskaitam ), skaties pats, kad uzliksi sistēmu virsū. Vari uzlikt savu mīļāko geimu virsū un čekot kas notiek ar tukšo vietu ( ir/nav ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Ok, 256 samsung 840 pro pieliksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 IMO 120gb SSD ir pietiekami. Pats nodzīvoju 3 gadus ar 60gb, windows7 + viss softs un vēl kādi 5gb palika pāri. (pats negeimoju, tā kā kaut kādi spēļu updeiti atkrīt). Kad nesen upgreidojos paņēmu 240gb sandisk extreme pro, jo bija uz atlaidi (principā tādā pašā cenā kā pirku 60gb ssd 3gadi atpakaļ). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nak3D Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Ok, 256 samsung 840 pro pieliksu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Haha Tev krāniņi patīk? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 uzspēlēt gaimus, nets utt. Jo tālāk ejam, jo vairāk man patīk tava atbilde. ... Piedodat ja pieķēzu šo IT tēmu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Un ko man vajadzēja rakstīt? Vai arī man jāpērk i3, jo ar to arī var netā sērfot un geimus spēlēt? Ja varu atljauties es nevaru pirkt, jo redz tas ir parāk kruti man? Kkaa taa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Pat i3 nevajag, g3258 overklokots uz 4.5Ghz būs lētāk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exx Posted January 7, 2015 Report Share Posted January 7, 2015 Viss kārtībā. Pērc. Man prieks par to. Chill bro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted January 7, 2015 Author Report Share Posted January 7, 2015 Da es esmu mierīgs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endijs_Dzerkalis Posted January 8, 2015 Report Share Posted January 8, 2015 Nav minēts case. Ja jau ir šitāds eksotiskais dzīvnieciņš sātā, tad jau vajag foršu casu. Pašam personīgi patīk Thermaltake. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now